Всі категорії
Додати товар

Філер для відновлення волосся lador perfect hair filler ладор la'dor

565 грн
Опис

Lador Perfect Hair Filler — ідеальне рішення для відновлення й живлення пошкодженого волосся. Філер проникає всередину волосся, згладжує лусочки, дефекти та пошкодження структури, робить кожен окремий волосок гладким і блискучим. Ідеальний засіб для пористого волосся, тому що інгредієнти філера вирівнюють структуру волосся, заповнюючи всі прогалини, яких бракує.
Також філер захищає волосся від подальшого щоденного пошкодження (розчісування, сушіння, шпильки та гумки, укладання), від впливу довкілля, а також зміцнює волосся, доставляючи всі необхідні компоненти в стрижень волосся.

😍☝ У разі регулярного застосування Lador Perfect Hair Filler волосся стає гладким, блискучим, пружним, доглянутим. Пропадає пухнастість, волосся стає еластичнішим і живим, з'являється здоровий блиск. Злегка кучеряве волосся стає прямим.

✅ Засіб рекомендується тим, у кого пошкоджене, пористе волосся; волосся після хімічного завивання або фарбування; сухе, неслухняне, неживе волосся.

🌿 Основні компоненти:
— LLP кератин — запаює структурні ушкодження волосся й повертає йому природну міцність і товщину. Кератин є основою волосяної нитки й найкраще підходить для її лікування.
- Колаген PPT — активно вбирає молекули води, тому він допомагає відновити гідробаланс локонів і шкіри голови. Він зміцнює волосся, повертає йому природну силу, здоров'я й енергію.
- Гідролізований шовк — відновлює пошкоджені локони, збільшує товщину волосся, захищає від механічних і термічних пошкоджень.
- Кераміди — нормалізують PH баланс шкіри, роблять волосся слухняним, гладким, шовковистим, лікує волосся ослаблене хімією або фарбуванням, покращують стан волосся.

Застосування:
- Вимити волосся глибоко очисне шампунем, щоб максимально очистити його від укладальних засобів і жиру, так філер глибше проникне в структуру.
- Розводимо вміст ампули звичайною водою у співвідношенні 1:1 (можна налити воду в порожню ампулу з під філера) і добре розмішуємо (засіб розбухає і збільшується в об'ємі).
- Наносимо на сухе волосся (волосся має бути висушене на 90%), щоб він проник у структуру волосся й затримався там. Якщо волосся мокре та наповнене водою — ефективність процедури зменшується в кілька разів. Не наносити на шкіру голови!
- Для посилення ефекту надіньте термошапку або закутайте волосся в пакет або рушник.
- Прогріваємо 5 хвилин феном.
- Змиваємо через 20 хвилин водою без шампуню та додаткових засобів.
Використовувати рекомендується раз на тиждень для відновлення волосся або одноразово перед важливим заходом, коли волосся має карколомний вигляд.

✅ Результат помітний після 1 застосування. Можна використовувати курсом, 1-2 рази на тиждень, залежить від того, як часто Ви миєте голову, або одноразово перед важливим заходом, коли волосся має мати карколомний вигляд.

1 флакон — 150 мл (10-12 застосувань).

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?