Всі категорії
Додати товар

Трав'яний кондиціонер для волосся jinda herb з авокадо і вітаміном b5, 250 гр

480 грн
Опис

Трав'яний кондиціонер для волосся Jinda Herb з авокадо і вітаміном B5 від відомої компанії «Джинді» містить передову формулу. В кондиціонер входять тільки натуральні і високоефективні компоненти, в т. Ч. Летсея клейка і екстракт авокадо. Засіб підходить для щоденного використання. Лише через кілька тижнів після застосування волосся стане більш блискучим, об'ємним і набудуть здоровий вигляд.

Дія:

-Трав'яний кондиціонер для волосся Jinda Herb з авокадо і вітаміном B5 і вітаміном Е має делікатну миючу формулу на основі м'яких ПАР, що не порушують ліпідний бар'єр шкіри і волосся, і при цьому ефективно очищають від всіх видів забруднень.

-Відновлюючий кондіцінер для волосся Jinda містить в складі компоненти, які глибоко зволожують, живлять, відновлюють пошкоджені локони, а також захищають їх від негативних впливів.

-Володіє натуральним складом без агресивних інгредієнтів, здатних викликати роздратування і алергічні реакції.

Кондиціонер володіє всіма перерахованими вище властивостями. Унікальна рецептура на основі мильного кореня з додаванням авокадо, пантенола і амінокислот - секрет легкої перемоги над сухістю і тьмяністю волосся.

Активні компоненти:

-Листя літсо клейкою ( баймісота) - містять рекордну кількість мікроелементів і цінних для шевелюри поживних речовин, гарантують оперативне відновлення локонів і їх здорове зростання, позбавляють від перших ознак сивини, допомагають забути про облисіння, надають пасмам гнучкість і еластичність.

-Масло авокадо в вигляді мікроемульсії проникає вглиб волосяного стрижня, живлячи його і відновлюючи захисний барьер.Данний компонент також покриває кожен волосок ліпідною плівкою, яка перешкоджає втраті вологи, надає волоссю еластичність і пружність, запобігає ламкості і посіченості кінчиків.

-D-пантенол (провітамін В5) захищає локони від стресів, заспокоює шкіру голови, знімає роздратування, а також глибоко зволожує і надає шевелюрі природний блиск.

Застосування:

Невелику кількість кондиціонера нанести на вимите волосся, добре помасажувати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?