Всі категорії
Додати товар

Очищаючий шампунь або зволожуючий кондиціонер з маслом чорного кмину / chi luxury...

600 грн
Опис

Шампунь і кондиціонер
355+355мл. - 1200грн.
окремо 600грн.

739+739мл. - 1900грн.
окремо 950грн.

💎Очищаючий шампунь з маслом чорного кмину / CHI Luxury Black Seed Gentle Cleansing Shampoo
355мл. - 600грн.

Акуратно очищає волосся від забруднень за допомогою м'якої багатої піни. Екзотична олія Кмину допомагає оживити волосся, роблячи його більш щільним, міцним, здоровим, надає волоссю об'єм. Пасма волосся не втратить потрібного харчування і стануть зволожені з відмінним сяйвом і блиском.

Засіб для волосся має активний відновлюючий ефект. Антиоксиданти допомагають захистити волосся від впливу навколишнього середовища. Живить і зміцнює волосся. Шампунь  додасть волоссю об'єму.

💎Зволожуючий кондиціонер з маслом чорного кмину / CHI Luxury Black Seed Oil Moisture Replenish Conditioner

355мл. - 600грн.

Ефективно зволожує та заповнює нестачу поживних речовин у структурі волосся. Вітамінний запас та олія кмину допомагає активно відновити волосся.

Засіб Black Seed Oil захищає волосся від пошкоджень, живить, відновлює та зміцнює волосся! Волосся залишається м'яким, не плутається, розвивається і наповнене новою силою. З сприяє розгладжуванню та зміцненню кутикули волосся, завдяки чому він повертає міцність, гнучкість та еластичність.

Антиоксиданти захистять ваше волосся від впливу навколишнього середовища.

Після очищення шампунем нанесіть кондиціонер на вологе волосся і рівномірно розподіліть його з середини волосся до кінчиків. Змийте!

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?