Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер або шампунь для волосся з олією аргани orro argan для глибокого...

975 грн
Опис

Шампунь
250мл. - 975грн.
500мл. - 1640грн.
1000мл. - 2100грн.

Кондиціонер
250мл. - 975грн.
500мл. - 1640грн.
1000мл. - 2100грн.

ORRO VENEZIA (Італія) - Ексклюзивна натуральна косметика для волосся преміум класу!

💎 ORRO ARGAN Shampoo - Шампунь з олією АРГАНИ: це живильний шампунь, що містить унікальне арганова олія. Заспокоює шкіру голови та відновлює її ліпідний бар'єр, запобігаючи появі лупи. Зміцнює волосяний фолікул.
Розгладжує волосся, надає їм здорового вигляду, шовковистості та природного блиску. Шампунь формує чудову текстуру волосся, залишаючи його м'яким, легко розчісується. Має ніжний аромат. Підходить для всіх типів волосся.

💎 ARGAN Conditioner - Кондиціонер для волосся з олією АРГАНИ! Чудова формула кондиціонера з олією аргани має вишуканий аромат, сприяє глибокому відновленню та зволоженню волосся і шкіри голови, а також надає волоссю міцність, зміцнює, забезпечує шовковистість, м'якість, блиск і захист від негативного впливу УФ-променів. Полегшує розчісування та готує волосся до укладання. Запобігає пошкодженню, зберігає колір фарбованого волосся.

Застосування: Злегка відіжміть воду з вологого, щойно вимитого чистого волосся і рівномірно розподіліть кондиціонер по всій довжині волосся, ретельно втираючи у волосся. Витримайте на волоссі 3-5 хвилин і потім ретельно змийте теплою водою. Для досягнення найкращого результату, використовуйте Шампунь з олією АРГАНИ.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize