Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Шампунь або кондиціонер з ягодами годжі, живильнийwella professionals invigo...

360 грн
Опис

💎Кондиціонер живильний з ягодами годжі Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Conditioner

200мл. -360грн.

Професійний кондиціонер для волосся на основі екстракту ягід годжі Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Conditioner — це ефективний косметичний продукт, який має чудові зволожувальні, поживні та згладжувальні властивості. Він інтенсивно заповнює реконструювальними мікрочастинками порожнечі в структурі пасом і склеює розпушені кутикули.

Засіб активно регенерує, добре освіжає та делікатно приборкує неслухняні локони. Він дарує завиткам життєву енергію, чудову шовковистість і розкішний блиск. Кондиціонер запобігає сплутуванню волосся та формує навколо нього невидимий захисний бар'єр, який нейтралізує згубну дію чинників навколишнього середовища. Він полегшує процес створення укладання і повертає посіченим кінчикам втрачений тонус.

💎Шампунь з ягодами годжі, живильнийWella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo

250мл.- 360грн.

Спеціально для власниць сухих локонів командою німецького бренда була розроблена інноваційна формула професійного шампуню Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo. Він збагачений комплексом поживних інгредієнтів натурального походження, серед яких на ряду з цінними оліями знаходиться і цілющий екстракт годжі.

Засіб має делікатні очисні властивості, тому не порушує природний рН-баланс епідермісу голови та не залишає після використання дискомфортного відчуття стягнутості. Гігієнічний продукт дарує пасмам життєву енергію, гладкість атласу, бавовняну м'якість, приємну еластичність і розкішний блиск. Він чудово пахне та добре піниться, що неодмінно порадує вимогливу леді.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize