Всі категорії
Додати товар

Регенеруючий інтенсивний кондиціонер daeng gi meo ri vitalizing treatment 300 мл

210 грн
Опис

Його дії позаздрять деякі маски!
Весь асортимент продукції Daeng Gi Meo Ri є унікальним тим, що він створений на основі 40 екстрактів східних лікарських рослин, вирощених в екологічно чистих районах. Зміст екстракту цінного корейського женьшеню є однією з особливостей цього бренду.
Люблю Daeng. Вони знаються на засобах для волосся!
Бальзам спеціально розроблений для лікування та профілактики випадання волосся.
Відновлює їхню життєву силу, оздоровлює, зміцнює волосяні фолікули і запобігає випаданню волосся. Нормалізує секрецію сальних залоз, робить волосся гладким і слухняним.
Бальзам більш ніж на 33% складається з екстрактів лікарських рослин, що традиційно використовуються у східній медицині. До складу входить комплекс ферментованих рослинних екстрактів (U-turn Complex), що складається з центели азіатської, гледичії китайської, хаутинії серцелистої, оксамиту амурського, горця японського, чорноголовки та собачої кропиви японського.
Процес ферментації збільшує концентрацію корисних речовин та посилює ефективність впливу екстрактів.
Активний компонент – настій лепехи болотного, він зміцнює коріння волосся, зупиняє волососпад. Усуває лупу та скорочує її шанси на виживання.
До складу також входять екстракт хризантеми, який очищує шкіру голови та чинить антибактеріальну дію; екстракт кореня женьшеню - посилює кровообіг і покращує обмін речовин у шкірі, запобігає появі сивого волосся; кератин – відновлює структуру та згладжує поверхню волосся.Бальзам відновлює пошкоджену структуру волосся, зволожує, надає волоссю життєву силу, робить його гладким, слухняним і еластичним, знімає електростатично заряд, полегшує розчісування і запобігає сплутуванню волосся.
Бальзам створює навколо кожного волосся тонку захисну плівку, яка зберігає нормальний рівень вологості волосся, не допускає їх зневоднення та пошкодження.
Консистенція у бальзаму густа, колір бежево-сірий. Аромат дуже приємний.
Змивається бальзам з волосся легко та швидко. Вже у вологому стані відчувається яке волосся стало м'яким.
Веолоси виглядають більш блискучими, м'якшими, гладкими, шовковистими та рівними. Пропала проблема сплутаного волосся, воно стало розсипчастим, волосок лежить до волоска і вони зовсім не плутаються.
Рекомендуємо ❣
Об'єм 50 мл ціна 210 грн
Об'єм 145 мл ціна 320 грн
Об'єм 300 мл ціна 565 грн
Об'єм 500 мл ціна 680 грн
пробник 10 мл ціна 18 грн доки розібрали

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
  • 50мл
  • 150мл
  • 300мл
  • 500мл
Об'єм:
10 мл 50 мл 300 мл 500 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?