Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Протеїновий кондиціонер для волосся esthetic house cp-1 (100 ml.)

180 грн
Опис

Також в наявності з цієї серії шампунь у меншому об ємі та у більшому. Переходь на сторінку. Протеїновий кондиціонер для волосся Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Conditioner Кондиціонер діє відразу в двох напрямках: дає моментальний видимий результат і відновлює структуру шкірного волоска зсередини на клітинному рівні. Кондиціонер з протеїнами і колагеном для інтенсивного живлення волосся розроблений для використання в салонах і домашнього догляду. Засіб підходить для волосся будь-якого типу, допомагає запобігти появі проблем і відновити пошкоджені фарбуванням або хімічною завивкою волосся. Кондиціонер діє з накопичувальним ефектом, тобто якщо перестати використовувати , то волосся ще буде довший час зберігати здоровий вигляд. Результат регулярного використання: • еластичні, м'які які, блискучі і гладке волосся, виглядають по-справжньому здоровими; • відсутність сухості і ламкості, • надійний захист від негативного впливу зовнішніх факторів і високої температури при укладанні.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ:
• Протеїни миттєво відновлюють мляве волосся, повертаючи їм блиск, шовковистість і еластичність, «реанімують» посічені кінчики.
• Колаген підвищує пружність і щільність волосся, підтримує оптимальний рівень зволоженості, відновлює пошкоджені ділянки, надає волоссю природний блиск.
• Інші інгредієнти в складі: екстракт лакричника (усуває сухість голови, бореться з лупою), протеїни шовку (надає блиск, зволожує), кокосове масло (зволожує, живить і захищає) і ін.

Спосіб застосування
Невелика кількість кондиціонера нанесіть на вологі, підсушені рушником волосся.
Залиште на 1-2 хвилини, змийте теплою водою.
Підходить для щоденного використання.

Об'єм: 100 ml.
Корея.
(Кожен продукт - герметично закритий)

Підписуйся, щоб не пропустити новинки !)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize