Всі категорії
Додати товар

Cp-1 bright complex intense nourishing conditioner кондиціонер для волосся 100мл

182 грн
Опис

Кондиціонер для волосся Estethic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Conditioner, що інтенсивно живить волосся, не лише дає потужний видимий результат одразу після використання, а й працює зсередини, покращуючи структуру волосся: заповнює пошкоджені ділянки та розгладжує кератинові лусочки.

За регулярного використання волосся виглядає здоровим і доглянутим, як після лікування в салоні: з'являється гладкість, здоровий блиск і шовковистість, зникає сухість, ламкість і тьмяність.

Кондиціонер не обтяжує волосся, підходить для волосся всіх типів, але особливо рекомендований для сухого, ослабленого, пошкодженого волосся. Можна використовувати щодня.

Для отримання більш вираженого результату рекомендуємо використовувати кондиціонер у парі з шампунем із цієї ж серії.

Основні діючі компоненти:

Протеїни пшениці чинять зволожувальну і зміцнювальну дію, надають волоссю блиску, підвищують еластичність і щільність, запобігають процесам в'янення.

Екстракт солодки насичує шкіру голови поживними речовинами, запобігає випаданню волосся шляхом посилення кровообігу, лікує себорею.

Олія жожоба оздоровлює сухе і пошкоджене волосся, стимулює ріст нового волосся. Покриваючи волосся найтоншою плівкою, олія живить його, пригладжує кератинові лусочки і захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.

Колаген заповнює пошкоджені ділянки структури волосся, ущільнює і розгладжує.

Еластин підвищує еластичність волосся.

Кератинова амінокислота - основний структурний компонент волоса, покращує структуру, позбавляє сухості.

Протеїни шовку надають волоссю шовковистої м'якості, природної гладкості та еластичності, роблять волосся слухняним, полегшують розчісування, сприяють укладанню і збереженню зачіски, захищають волосся від ультрафіолетового світла.

Підходить для будь-якого типу волосся.

Спосіб застосування: Невелику кількість кондиціонера нанесіть на вологе, підсушене рушником волосся. Залиште на 1-2 хвилини, змийте теплою водою. Підходить для щоденного використання.

100мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?