Всі категорії
Додати товар

Легендарна масочка від masil💕

35 грн
Опис

Хіт 💯💣🥇8 секунд ⏰ і твоє волосся як після салону💜.
Легендарна масочка від masil💕❤️ Зробить волосся шовковистим, блискучим 💥насиченим 😊, зволоженим.
💜Відновить навіть сильно пошкоджене волосся 📌Ідеально підходить для дуже зайнятих людей, які піклуються про своє волосся. Вже після першого застосування 🙌 волосся на дотик м'яке, еластичне та зволожене!
Незважаючи на невеликий обсяг маска витрачається дуже економічно, вона добре обволікає волосся і при цьому легко змивається.
Не жирніть, надає блиск 💥 і при регулярному застосуванні помітно оживляє та оздоровлює навіть їй волосся.
Продукт всього за 8 секунд здатний відновити і значно покращити стан пасом, повернути силу і блиск волоссям, зміцнити їх і усунути ламкість. Засіб є прозорою есенцією, яка безпосередньо впливає на шкіру голови і кутикулу волосся.
🔹відновлює волосся, особливо після фарбування ✌️
🔹добре обволікає волосся, при цьому добре змивається 💦
🔹при регулярному використанні надає блиск
🔹зменшує жирність 😉і перешкоджає випаданню волосся 🤗Висококонцентрована формула засобу проникає глибоко в кутикулу волосся і позитивно впливає на відновлення структури пасом, повертає пружність і еластичність волоссям. Спрямована на глибоке відновлення навіть самого пошкодженого волосся.
Застосування :
1) Нанесіть маску на вологе чисте волосся(можна змішати з водою 1:1) 💦 і рівномірно розподіліть по всій довжині волосся; 2) Залиште засіб на 8 секунд 🙄 (при сильно пошкоджених волоссі, маску рекомендується тримати 3-5 хвилин); 3) Змийте 💦продукт теплою водою .
💸Ціна-30грн за стік💥

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natali110186
Natali110186
Супер-продавець
Бровари
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?