Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Шовкова маска для сильно пошкодженого волосся серії санотінт, швейцарія, vivasan

620 грн -7% 580 грн
Опис

Біоламінування.
Інтенсивно зволожуюча і відновлююча маска з шовковими протеїнами - дієвий засіб для досягнення неймовірного результату: блискуче, м'яке, шовковисте, слухняне, неламке волосся. Завдяки пом'якшувальним компонентам, які зволожують і живлять, маска ніжно обволікає волокна волосся, запобігаючи розсіченню на кінцях. Забезпечує миттєве відновлення, ваше волосся буде доглянутим і захищеним як ніколи, а невидима плівка запобіжить забрудненню і збереже зачіску. Екстракт золотого проса, пантотенат кальцію і біотин в складі маски повертають життєздатність пошкодженому волоссю. Знімає статичність, волосся легко розчісується.

Опис, властивості, застосування Шовкової маски для сильно пошкодженого волосся СаноТінт:

Застосування Шовкової маски для всіх типів волосся СаноТінт забезпечує ефективний догляд за сильно пошкодженим волоссям і його захист від агресивного впливу навколишнього середовища, а також гарантує відновлення структури волосся і істотне поліпшення його зовнішнього вигляду.

У програмах по догляду за волоссям, як правило, рекомендують застосування бальзамів і спеціальних шампунів. Однак при сильно пошкодженому волоссі (УФ-промені, часте освітлення і забарвлення, термічний і хімічний вплив тощо) цього недостатньо. Тут необхідно додаткове застосування лікувально-відновлювальних масок для волосся.

Такі маски з часом не тільки повністю відновлюють структуру волосся, але і забезпечують захист від агресивного впливу осветлюючих, хімічних засобів і УФ-променів. При постійному використанні масок волосся завжди виглядає здоровим і доглянутим.

Властивості активних компонентів Шовкової маски для сильно пошкодженого волосся СаноТінт:

Активною основою Шовкової маски для всіх типів волосся СаноТінт є екстракти проса, біотин, пантенол і шовковий протеїн. Відомо, що екстракт проса багатий амінокислотами, вітамінами (А, В1, В5, РР, пантотенова кислота), мінералами (Р, Mg, F, М n, Si), які відіграють ключову роль в підтримці нормальних обмінних процесів в шкірі і волосяних цибулинах.

Кремнієва кислота - це особливий компонент екстракту проса. Вона забезпечує процес реструктуризації та зміцнення волосся. Просяний екстракт ефективно покращує стан шкіри і волосся, усуває сухість, відновлює пошкоджену структуру, зберігає вологу, попереджує випадіння волосся. Шовковий протеїн, покриваючи поверхню шкіри і волосся, з одного боку сприяє відновленню його структури, з іншого - підтримує гідробаланс.

До надвзвичайно важливих компонентів маски відносяться вітамін В5 (пантенол) і біотин.

Пантенол впливає на обмін в шкірі, має протизапальну дію, сприяючи усуненню дефектів шкіри і волосся. Він покращує кровообіг в шкірі, стабілізує гідробаланс, покращує якість волосся і надає йому пишність.

Біотин усуває сухість шкіри, лущення, зміцнює волосся і перешкоджає його випадінню, розсіченню, виявляє активну протисеборейну дію.

Не менш цінним компонентом маски є молочна кислота. Вона сприяє злущуванню омертвілого епітелію і до того ж характеризується гігроскопічністю, збільшуючи пластичність і еластичність шкіри.

Спосіб застосування Шовкової маски для сильно пошкодженого волосся СаноТінт:

Після миття голови шампунем нанести невелику кількість маски (10 мл) на вологе або просушене рушником волосся. Ретельно розподілити по всій довжині волосся, залишити на кілька хвилин для впливу. Потім прополоскати водою і висушити.

Склад: екстракт проса, біотин, кальцію пантотенат, гідролізований шовк, молочна кислота, кокамід деа, ліналоол, вода, цетеариловий спирт, цетрімоніум хлорид, ізопропіл стеарат, амодіметікон, диметикон, діметіконол, цеклопентасілоксан, сорбінова кислота, парфумерна віддушка, феноксіетанол, каприліл гліколь.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize