Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Маска для об’єму волосся masil 8 seconds

420 грн
Опис

Маска для об’єму волосся Masil 8 Seconds Salon Liquid Hair Mask в короткі терміни відновлює структуру волосся, зміцнює і повертає здоровий блиск і сяйво. Надає прикореневий об’єм, робить локони більш гладкими і слухняними, бореться із зайвою жирністю шкіри голови.

Засіб дбайливо піклується про тонке, ослаблене, неживе волосся, активно живить і відновлює пошкоджені ділянки. Поповнює нестачу вологи, запобігає січенню волосся, утворює захисний шар, оберігає локони від негативного впливу засобів для укладки, фена і проточної води.

Маска оздоровлює шкіру голови, нормалізує природний рН баланс шкіри, зменшує жирність, зміцнює коріння і перешкоджає випадінню волосся.

Засіб здатний поліпшити стан волосся буквально за 8 секунд. Являє собою прозору есенцію, яка безпосередньо впливає на локони і шкіру голови.

Спосіб застосування: нанесіть маску на вологе чисте волосся, розподіліть по всій довжині. Залиште мінімум на 8 секунд, для більш активного відновлення – на 3-5 хвилин, м’яко помасажуйте і змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?