Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся блиск та відновлення з фітокератином 100мл від gz

332 грн
Опис

Маска для відновлення волосся з гідролатами, маслами, протеїнами шовку, гелем алое віра, фітокератином та вітамінами благотворно впливає на їх стан, оздоровлює та вітамінізує.

Купити органічну маску для волосся ми рекомендуємо для локонів, пошкоджених хімічною завивкою, засобами для фарбування та від частого впливу високих температур (сонця, фена, стайлера).

Маска для пошкодженого волосся створена нами для регулярного догляду. Її активні компоненти розгладжують пошкоджені лусочки, наповнюють локони вологою, вітамінами та цінними речовинами. Тому волосся стає сильним, доглянутим і податливим до укладання. Вони набагато легше розчісуються, менше сплутуються та не травмуються через вплив укладальних засобів.

Для багатьох органічна маска «Блиск і відновлення» замінить салонне ламінування, волосся розгладжується, більше блищить і набуває шовковистості.

Застосування

Наносите маску на вимите волосся, витримайте протягом 15-30 хвилин, потім змивайте. А при використанні для волосся схильного до жирності наносите, минаючи коріння.

Умови зберігання

Протягом 3 місяців у холодильнику.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?