Всі категорії
Додати товар

Капсули олія з морськими водоростями lasha sea weed 1 мл.

12 грн
Опис

З унікальним складом і приголомшливим ефектом.
Капсули інтенсивно зволожують, відновлюють і зміцнюють пошкоджене волосся, УБІРАЮТЬ СУХІСТЬ І ЛОМКІСТЬ ВОЛОССЯ, СКОЮТЬ РІСТ І ЗНИЖУЮТЬ ВИПАДЕННЯ.
Морські мінерали, що містяться в капсулах, насичені багатим комплексом мікроелементів і чинять на шкіру голови та коріння волосся сприятливо зміцнювальний і поживний вплив
Ламінарія та фукус (бурі водорості) містять полісахариди (ламінарин, фукоїдин і альгінати), що зв'язують, утримують і надовго зберігають вологу у волоссі.
Кораліна й пальмарія (червоні водорості) містять кремній і амінокислоти, що надають на волосся зміцнювальну дію і стимулюють його активний ріст.
Хлорела й ульва (зелені водорості) багаті на хлорофіло і вітаміни групи B, необхідні для живлення й ефективне постачання коренів волосся киснем.
Капсули допомагають у боротьбі з ВИПАЛЕННЯм ВОЛОССЯ, ВОССТАНВЛЮЮЮЮТЬ і зміцнює пошкоджене волосся, УСКОЮЮЮТЬ РІСТ ВОЛОССЯ.

Формула  розроблена на основі ВІТАМІНІВ А, Е і В5 до складу так само входить 7 цінних олій для волосся, а саме:
-Льняна олія
-Мало Авокадо
-Арганова олія
-Мало Макадамії
-Оливкова олія
-Кокосова олія
-Мало Соняшнику

Капсули з таким унікальним складом призначені — для  інтенсивного професійного догляду в домашніх умовах за волоссям усіх типів, а також за волоссям, ослабленим і пошкодженим фарбуванням, хімічною завивкою, вибілюванням і несприятливими впливами зовнішніх чинників.

Після використання волосся м'яке, гладке, легко розчісується, шовковисте та неймовірно пахнуть.

Спосіб застосування:

Перший метод:   нанесіть вміст 1-2 капсули на корені, відрізавши кінчик м'якої капсули. Масажуйте коріння волосся та шкіру пальцями впродовж декількох хвилин. Залиште вітамінну сироватку на волоссі для впливу від години й більше. Потім змийте із шампунем.

Другий метод: для відновлення структури волосся і для догляду за кінчиками волосся — нанесіть на вже чисте напівсухі або вологе волосся 1 капсулу. Рівномірно розподіліть її на волосся від середини до кінчиків. Розчешіть гребінцем, не змивайте. Потім можете розпочинати укладання волосся.

Для стимуляції росту волосся й від випадання потрібно наносити 1-2 рази на тиждень по 1-2 капсулі.

Об'єм 1 мл.

Зроблено в Таїланді

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?