Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний комплекс для волосся hadat cosmetics max repair strengthen hair ampoule

2281 грн
Опис

Відновлювальний комплекс для волосся Hadat Cosmetics Max Repair Strengthen Hair Ampoule — комплекс складається з двох різновидів ампул.

Відновлювальні ампули для волосся.
Ампули відновлюють здоров'я волосся, забезпечуючи йому живлення і зволоження по всій довжині. Склад відновлює пошкоджену структуру ламкого та слабкого волосся, надаючи йому еластичність, гладкість і блиск. Збільшує об'єм волосся, роблячи його щільним.
Застосування: промийте волосся шампунем і підсушіть рушником. Рівномірно нанесіть вміст ампули на шкіру голови та по довжині волосся, акуратно помасажуйте кінчиками пальців упродовж 3-4 хвилин. Залиште на хвилину та змийте теплою водою. Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.
Ампули для росту волосся.
Ампули зміцнюють волосся біля коренів, стимулюючи його активний ріст і запобігаючи випаданню. Склад ампул впливає безпосередньо на волосяні фолікули та стимулює кровообіг шкіри голови. Також активний склад ампул надає термозахисний ефект на зовнішній шар волосся. Результатом використання ампул стане здорове, блискуче та щільне волосся.
Застосування: промийте волосся шампунем і підсушіть рушником. Рівномірно нанесіть вміст ампули на шкіру голови, акуратно помасажуйте кінчиками пальців упродовж 3-4 хвилин. Не змивайте. Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари