Всі категорії
Додати товар

Сироватка для волосся омега-3 від gz-store 50мл

242 грн
Опис

Сироватка для волосся з Омега-3 кислотами результативно відновлює структуру локонів, забезпечує їм життєво важливе харчування та дарує повноцінне зволоження.
Склад сироватки з омега кислотами унікальний, він доповнений оліями холодного віджиму, екстрактами рослин, вітамінами мембранно-ліпідним комплексом. Завдяки цінним інгредієнтам продукт допоможе відновити волосся з дуже пошкодженою структурою. Особливо актуальним є засіб для пересушених, знебарвлених і ламких локонів, які зазнали агресивного фарбування або хімічної завивки.
Рекомендуємо купити сироватку для волосся з метою надання їм гладкості без втрати обсягом. Омега-3 комплекс згладжує та регенерує кутикулу локонів, надає пружність та еластичність, усуваючи тьмяність та неживість.
Це один з кращих засобів, що полегшить укладання, дозволить мінімізувати втрату волосся в процесі їх розчісування, а також захищає від впливу високих температур фена, стайлера. Радимо для кращого ефекту використовувати разом із натуральними шампунями та кондиціонерами.

Застосування
Трохи сироватки нанести на вологе вимите волосся, витримати 2 хвилини, потім можна сушити.

Умови зберігання
6 місяців при кімнатній температурі в сухому місці. Флакон має бути щільно закритий.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл

Схожі товари