Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір daeng gi meo ri vitalizing 300ml

470 грн
Опис

Набір 940.00

Набір 300 мл + 300 мл

Відновлюючий шампунь створений в цілях профілактики і лікування випадіння волосся. Активні компоненти продукту відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищаючи і тонізуючи шкіру голови. До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів і корисних речовин, які є природним джерелом мікроелементів, мінералів і антиоксидантів, оновлюючи і помітно омолоджуючи волосся, надаючи їм шовковистість, легкість при розчісуванні і природний блиск.

Серія на 33% складається з чистих екстрактів лікарських трав. Ексклюзивна формула і високий вміст екстрактів лікувальних трав, благотворно впливають на волосся, роблячи їх гладкими і слухняними. Не містить барвників.
Сибірська хризантема, гледичія, аїр тростинний і інші трави, активно застосовуються в фітотерапії, роблять благотворний вплив на тонус волосся, активізуючи їх відновлення, завдяки чому локони зміцнюються і стають менш сприйнятливими до зовнішнього агресивного впливу. Інтенсивне застосування шампуню волосся стає більш слухняним, гладкими, виключає наелектризованість.

Активные ингредиенты: Хризантема, Корейский женьшень, ремания клейкая, Листья туи восточной, Экстракт полыни, экстракт плодов корейской гледичии обычной, Экстракт корня белой шелковицы, Жгун-корень, Настой аира болотного, Uturn-комплекс, кератиновое протеин.

Способ применения

нанести необходимое количество шампуня на мокрые волосы. Круговыми движениями помассируйте 2-3 минуты. Можно применять ежедневно. Для жирной кожи головы этот шампунь рекомендуется применять два раза в день – утром и вечером что бы достичь наилучших результатов.

.

Відновлюючий кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment призначений для комплексного догляду за волоссям. Застосування цього косметичного засобу може носити як профілактичний, так і терапевтичний характер. Він запобігає випаданню, зміцнюючи коріння і цибулини, що благотворно позначається на загальному стані кучерів.

Натуральні рослинні екстракти зволожують, тонізують і насичують шкіру голови та волосся вітамінами, мінералами і мікроелементами, які впливають на стрижень волосся, покращуючи його структуру і надійно захищаючи від агресивних факторів: ультрафіолетового випромінювання, стресових ситуацій і перепадів температур. М'які есенції підтримують оптимальний гідроліпідний баланс волосся завдяки здатності утримувати вологу в клітинах, активізують їх функцію регенерації. Тому кучері швидше відновлюються і набувають здоровий блиск.

Активні інгредієнти: Хризантема, Корейський женьшень, ремания клейка, Листя туї східної, Екстракт полину, екстракт плодів корейської гледичии звичайної, Екстракт кореня білої шовковиці, Жгун-корінь, Настій лепехи болотного, Uturn-комплекс, кератиновий протеїн.

Спосіб застосування

после применения шампуня нанесите кондиционер на волосы и распределите по всей длине волос, исключая кожу головы и корни. Массируйте волосы, хорошо втирая кондиционер. Оставить на 2-3 мин, после этого смойть водой. При попадания в глаза промойте

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize