Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий шампунь для волосся з коренем імбиру cp-1 ginger purifying shampoo...

187 грн
Опис

Відновлюючий шампунь для волосся з коренем імбиру CP-1 Ginger Purifying Shampoo спрямований на глибоке очищення шкіри голови, зміцнює волосяні цибулини і скорочує випадання волосся. Відновлює пошкоджені фолікули волосся, інтенсивно зволожує, запобігає ламкості та посіченню пасом.

Глибоко очищує шкіру голови, нормалізує вироблення шкірного сала, знімає свербіж і подразнення. Ущільнює і підвищує еластичність волосся, робить його більш слухняним і усуває сухість.
За рахунок медового комплексу шампунь активно живить волосся, роблячи його блискучим, м'яким і шовковистим.

Основні діючі компоненти:

Олія та екстракт кореня імбиру багатий вітамінами і мінералами, активно живить коріння і стимулює кровообіг, прискорює ріст здорового і міцного волосся, покращує його структуру, усуває лупу та свербіж, знімає подразнення шкіри голови і робить волосся сильним та блискучим.

Екстракт меду стимулює ріст волосся, надає здорового блиску і запобігає витонченню. Волосся стає міцним і не січеться. Нормалізує роботу сальних залоз і покращує процес регенерації шкірних покривів.

Екстракт прополісу має антимікробну дію, тому дуже ефективний у боротьбі з лупою. Містить рослинні смоли, вітаміни та мінеральні солі, завдяки чому ефективно оздоровлює і зміцнює волосся, надаючи йому блиск і шовковистість.

Екстракт маточного молочка відновлює цілісність структури волосини, полегшує розчісування і процес створення укладки, роблячи волосся більш слухняним.

Олія аргани насичує волосся і шкіру голови неймовірною кількістю корисних компонентів, чинить живильну і зволожувальну дію, нормалізує процеси обміну в шкірі, що сприяє зміцненню волосяних цибулин і відновленню пошкодженої структури волосся.

Олія оливи сприяє глибокому очищенню шкіри від відмерлих клітин, нормалізує секрецію сальних залоз, зволожує і пом'якшує шкіру голови.

Олія жожоба проникає глибоко в шкіру, зволожує і живить. Завдяки високій концентрації вітаміну Е є прекрасним антиоксидантом - регенерує, знімає запалення, нормалізує стан шкіри.

Рекомендується для пошкодженого й ослабленого волосся.

Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся і шкіру голови, помасажуйте протягом
1-2 хвилин, потім змийте водою.

100мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?