Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

🌿 шампунь від masil:

35 грн -58% 15 грн
Опис

🌿 Шампуні від Masil:

💙ГОЛУБЕНЬКИЙ: шампунь з пробіотиками для об'єму волосся оживляє, усуває тьмяність і повертає прядкам здоровий блиск, робить локони шовковистими та слухняними, відновлює пошкоджену структуру волосся, повертає природний об'єм, розгладжує кератинові чей.

💚САЛАТОВИЙ: шампунь глибокого очищення з пробіотиками дарує абсолютну чистоту, удаляючи всі види забруднень, а також сприяє відлущенню ороговілих частинок епідермісу і приводить в норму роботу сальних залоз.

💗 РОЖЕВИЙ: шампунь для фарбованого волосся з пробіотиками для захисту кольору повертає здоровий колір, перешкоджає появі тьмяності і сивини, дбайливо очищає волосся і шкіру голови, зміцнює коріння волосся, робить прядки більш гладкими і шовковистими, надає об'єм.

💛 ФІСТАШКОВИЙ: Шампунь з яблучним оцетом для блиску волосся і лікування проблемної шкіри голови дбайливо очищає від забрунень, відлущує ороговілі клітини епідермісу, відновлює гідроліпідний баланс, забирає лупу і зменшує жирність волосся, укріплює волосяні цибулини.

♥️ ЧЕРВОНИЙ: Відновлюючий шампунь з амінокислотним комплексом глибоко зволожує волосся, не обтяжуючи його, надає блиск, здоровий вигляд і сприяє поліпшенню росту волосся.

🌿 Маска для волосся зволожуюча Masil 8 Seconds Salon Hair Mask:
• забезпечує комплексний професійний салонний догляд всього за 8 секунд. Маска має багатий натуральний склад, підходить для волосся будь-якого типу. Засіб робить волосся гладкими і шовковистим, прискорює його ріст і спрощує розчісування; лікує посічене, ламке й ослаблене волосся, робить його не такими пухнастим; відновлює структуру волосся і насичує його вітамінами і мікроелементами.
.
✅Ціна 35 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mrrrr2018
mrrrr2018
Одеса
69% виконаних замовлень
Була