Всі категорії
Додати товар

Шампунь для відновлення кольору сивого волосся dr. forhair folligen black 500 мл

2150 грн
Опис

Шампунь призначений для комплексного догляду за сивим волоссям, допомагає в безпечний спосіб зменшити кількість сивини, усуває свербіж, дискомфортні відчуття, полегшує симптоми випадіння, пов’язані з віковими порушеннями життєвого циклу волосини, надає силу, об’єм та блиск.

В шампуні використовується інноваційна формула, яка природнім шляхом поступово затемнює сивину без використання шкідливих барвників, які входять до складу напівстійких та стійких фарб для волосся. Вже за 3 тижні регулярного використання помітно затемнює волосся в коричневі та темно-коричневі відтінки (результат може відрізнятись в залежності від індивідуальних особливостей та текстури волосся). Підходить для фарбованого, знебарвленого та освітленого волосся усіх відтінків.

Дія шампуню заснована на природньому механізмі потемніння, коли поліфенольні сполуки, вступаючи в біохімічну реакцію при контакті з киснем та сонячним світлом, окислюються з утворенням чорних, коричневих та червоних пігментів.

До складу формули входить розробка власної лабораторії - натуральний поліфенольний комплекс Folligen Black Effect™ (катехіни зеленого чаю, куркумін, кверцетин, ресвератол), що використовує природні принципи антиоксидантного захисту з подальшим потемнінням. Для ефективної доставки поліфенолів в кутикулу волосся використовується ліпосомальна технологія: водорозчинні екстракти поміщаються в ліпідну сферу з лецитину, діаметр якої в 770 разів менший, ніж волосина, що дозволяє їм проникати глибше.

Як працює шампунь:

1) під час миття голови компоненти поліфенольного комплексу прикріпляються до кутикули;

2) при взаємодії з киснем відбувається реакція окислення;

3) утворюється оксидативна плівка на зовнішньому шарі волосся та проявляється темний пігмент.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Об'єм:
500 мл

Схожі товари