Всі категорії
Додати товар

Шампунь для волосся farmasi naturelle sea therapy сила моря 1108115 морський фармасі

149 грн
Опис

Шампунь для волосся Farmasi Naturelle Sea Therapy Шампунь активно проникає в структуру кожного волоска і зволожує його, додатково насичуючи корисними вітамінами і мікроелементами.

Шампунь також містить натуральний екстракт Алое Вера, який доглядає за пасмами і не дає їм пересихати. Морські мінерали заспокоюють чутливу шкіру голови і дарують відчуття комфорту.

Шампунь з морськими мінералами - Фармасі зробить ваше волосся ніжними і блискучими, а також цей продукт має свіжий і приємний аромат морського бризу. Надайте волоссю розкіш і догляд.

ВІДГУКІВ
Консистенція - рідка, прозора, має приємний виражений свіжий морський запах. Також на упаковці зазначено, що шампунь не містить парабенів і силікону. Склад в основному хороший, там дійсно немає парабенів і силіконів, багато рослинних екстрактів і мінеральний комплекс. Пінопласт колодязний, економний - потрібно зовсім небагато. Після тестування на волоссі - мені сподобалося! Волосся стає гладкими, м'якими, розсипчастими, навіть кондиціонера після нього не потрібно. Шампунь не дає обсягу, але волосся після нього - як і після процедури ламінування, ефект один в один. Волосся у мене біля коріння жирні, кінці сухі. Мене це добре влаштовувало! Але я думаю, що у кого сильно пересушене волосся, потрібно щось більш зволожуюче.

Ємність 360мл

Доставка укрпошта і Нова пошта після оплати на картку ПриватБанка. По Кривому Рогу можемо зустрітися.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?