Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Твердий натуральний шампунь "кола з лимоном"

100 грн
Опис

Твердий натуральний шампунь для нормального типу волосся. Активна дія білої глини у складі виконує протизапальну, підсушуючу та очисну функції, покращує кровообіг. Оливкова олія забезпечує ультразволоження шкіри, підтримує її водно-ліпідний баланс, а також збагачує вітамінами А та Е. Композиція ефірних олій лайму, лимону та розмарину дарують приємний аромат, що злегка нагадує запах кока-коли - від чого шампунь і отримав свою назву. Ефірні олії мають стимулюючі властивості, забезпечують еластичність шкіри голови та живлять шкірні покрови.

Переваги твердих шампунів:
1. Екологічні та безпечні для планети і її жителів. (Не містить содіум лаурил / лаурет сульфатів, парабенів, силіконів, ароматизаторів)
2. Економічні - один шматочок (70 г) замінить баночку 400 мл.
3. Ніколи не проллются та ідеально підійдуть для подорожей, так як дуже легкі і займають мінімум місця, до того ж, можна взяти на борт літака;)
4. Еко-пакування без пластику.

Спосіб застосування:
1. Намочити волосся.
2. Декілька разів провести шампунем по голові та збити піну (або намилити в руках та перенести піну на голову).
3. Змити водою
4. Після шампуню бажано скористатися кондиціонером.
Після використання твердий шампунь потрібно просушити та зберігати в сухому нежаркому місці(наприклад, мильничці), уникати замокання - так він прослужить Вам значно довше!

Склад: м'які ПАРи з кокосової олії, цетилстеариловий спирт, олія оливки EV, каолін, рослинний гліцерин, лимонна кислота, каррагінан, ефірні олії розмарину, лайму і лимону.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?