Всі категорії
Додати товар

Шампунь для сили та об'єму волосся люкс. milbon plarmia energement японія. шикарний.

215 грн
Опис

Хочете шикарне волосся?
Рекомендую шампунь, він нереально крутий.
Ефект салонної процедури.

Milbon саме energement!

Також можна під замовлення 1000 литр -4980 .

Обсяг розпилювання:
30 мл -215
50 мл. - 290гр,
100 мл 580гр.

Новинка професійного інноваційного догляду за волоссям втілює сучасний підхід до засобів для волосся: ботанічні екстракти, висока ефективність, технології без силіконів.

Лінія Plarmia Energement розроблена для професіоналів, тому дає видимий ефект відразу після першого застосування. Чудово підходить для тонкого волосся, ущільнює його, впорядковує волосок до волоска, волосся має добрий складений вигляд, навіть волосся висушене природним способом.
Довго відчуття свіжості на волоссі — до 6 днів.

Шампунь проявляє форму стрижки, робить кінці пружними та пружинистими, надають об'єм біля коренів. На відміну від багатьох японських шампунів, які надмірно розм'якшують волосся, після цього догляду волосся має щільніший вигляд, свіжіший і об'ємніший, не електризується, не прилипає до голови.

До складу шампуню лінії Plarmia Energement входять екстракти шоломника байкальського, чорної сої, ехінацеї, каменіломки, овечий кератин, витяжка туберози.

Рослинний комплекс спрямований на зміцнення волосяних цибулин і стимуляцію росту волосся, зберігає зволоження внутрішніх тканин волосся, надає профілактику вікових змін, ламкості та сухості. Екстракт чорної сої багатий антоціаном, який сприятливо впливає на шкіру голови.

Не містить полімерів, мінеральних олив і силіконів. Шампунь прозорий, з дуже приємним з
ароматом, у якому відчуваються ноти фруктів, дерева та води.
Аромат не нав'язуючи, на волоссі не залишається.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий

Схожі товари