Всі категорії
Додати товар

Daeng gi meo ri professional honey therapy шампунь

685 грн
Опис

Якщо цей шапмунь - то 500 мл!!!!

Одна з ведучих лінійок для волосся Daeng Gi Meo Ri Professional Honey Therapy Shampoo - шампунь медова терапія від корейського виробника професійної косметики для волосся Daeng Gi Meo Ri рекомендується в якості рятівного догляду та відновлення .

✅дбайливо очищають шкіру голови і волосся
✅надають заспокійливий ефект
✅стимулюють ріст волосся і запобігають їх випадання.

◻️Ферментовані трав'яні екстракти, що входять до складу засобів, забезпечують моментальне зволоження і відновлення пошкоджених пасом.

◻️Маткові молочко і екстракт масла соняшникового насіння насичують і захищають волосся від УФ-випромінювання та інших негативних зовнішніх чинників, масло авокадо інтенсивно живити і додає пасмам сяйво. У рецепті шампуню знаходиться сім різновидів екстрактів рослинного походження: Шоу Ву, женьшень, ремания клеєння, борода змії (офіопогон японський), аспарагус, білий кокос і ферула. Всі ці компоненти забезпечують волосся і шкіру голови відмінним відходом і чудовим харчуванням, роблять локони шовковистим і блискучим. Шоу ву - живити коріння волосся і саме волосся, стимулює їх волосся і вироблення меланіну. Женьшень - покращує кровообіг, прискорює обмін речовин і запобігає появі сивого волосся. Ремания клеєння - надає тонізуючу дію. Борода змії (офіопогон японський) - зміцнює волосся і покращує кровообіг. Аспарагус (стебла спаржі) - очищає голову і запобігає сухості шкіри голови. Білий кокос - підсилює імунну функцію і заспокоює шкіру голови. Ферула - заспокоює шкіру голови і має антибактеріальну дію. Екстракти алое, зеленого чаю і аїр тростинний - заспокоюють і зволожують шкіру голови, а рослинний екстракт і масло інтенсивно зволожують волосся, а також надають їм блиск. 👌Застосування: Рівномірно нанести необхідну кількість шампуню на пасма і шкіру голови до утворення піни. Залишити на 2-3 хвилини, потім ретельно промити теплою водою. Підходить для щоденного застосування

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yurkesh235
yurkesh235
Луцьк
52% виконаних замовлень
Була

Схожі товари