Всі категорії
Додати товар

Спрей для надання волоссю об'єму color wow dream coat supernatural 200ml

1415 грн
Опис

Спрей для надання волоссю об'єму Color Wow Dream Coat Supernatural
💫200ml

Отримайте гладку та шовковисту текстуру за допомогою спрею без силікону Color WOW Dream Coat Supernatural Spray Supersize. Він одночасно усуває розпушування, контролює рівень вологи та розгладжує волосся. Засіб для захисту від вологості захищає волосся протягом 72 годин поспіль або витримує 2-3 миття голови.

Забарвлене волосся може дуже сильно пушитися, оскільки хімічні речовини роблять волосся пористим. У формулі Dream Coat використовується полімер, який активується при високій температурі, ущільнюючи і зміцнюючи кожну волосину. Після нагрівання феном засіб Supernatural Sealant покриває кожне пасмо невидимим водонепроникним шаром, який відштовхує вологу, усуває та запобігає небажаному пушенню, роблячи локони дуже гладкими.

На відміну від звичайних засобів легкий спрей Dream Coat Supernatural Spray гарантовано не зробить волосся жирним і не обтяжить його. Отримайте неймовірно гладкі локони, які не пушаться протягом кількох днів.

Спосіб застосування
Наносите спрей Dream Coat на вологе волосся після миття шампунем або кондиціонером. Ретельно розпорошіть засіб на волосся, обробляючи ділянку за ділянкою, а потім висушіть їх феном. Вологостійка формула спрею Dream Coat активується при сушінні феном і тримається 72 години або 2-3 миття шампунем. Нанесіть повторно після 2-3 миття шампунем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари