Всі категорії
Додати товар

Двофазний зволожуючий кондиціонер-спрей для волосся valquer two-phase hydrating...

892 грн -10% 803 грн
Опис

Серед переваг цього неймовірного ультразволожуючого кондиціонера Valquer виділяється те, що він особливо показаний для дуже пошкодженого та сухого волосся. Формула з фітокератином та екстрактом сої, інтегрованими у двофазну технологію, допоможе вам відновити здоров'я вашого волосся.

Активні інгредієнти:

Його основний інгредієнт, фітокератин, є екстрактом, що складається з вільних амінокислот рослинного походження (кукурудза, пшениця і соя), пропорція яких аналогічна амінокислотам людського кератину. Переваги цього екстракту полягають у збільшенні кількості вільних амінокислот, присутніх у волоссі, які відіграють важливу роль, оскільки допомагають зберегти їх вологими та гнучкими. Вони також надають яскравості та життєвої сили волоссю.
Зі свого боку, екстракт сої, багатий на білки, впливає на волосся, захищаючи його від зовнішніх впливів, відновлюючи його, кондиціонуючи, підвищуючи їх еластичність, утворюючи плівку і знижуючи ризик ламкості. Запобігає подразненню та перерізу, забезпечує виняткову м'якість волосся і надає шовковистості та слухняності, не залишаючи слідів.
Спосіб застосування. Наносити на сухе або на вологе волосся у невеликій кількості. Добре промасувати волосся. Чи не змивати.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?