Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Chi luxury black seed oil blow dry cream

600 грн
Опис

Розгладжувальний крем для волосся, з олією чорного кмину
З Chi волосся стає здоровим і красивим. Для власниць хвилястих, кучерявих і неслухняних пасом відомий американський бренд створив розгладжувальний крем, за допомогою якого ваші локони стануть неймовірно гарними. Засіб створений на основі цінної олії чорного кмину, яка вирізняється зволожувальними, живильними і регенерувальними властивостями. Крем для волосся ефективно усуває пухнастість, перешкоджає електризації, вирішує проблему ламкості і посічених пасом.

Завдяки приємній консистенції засіб швидко проникає у структуру кожної волосинки, насичуючи корисними вітамінами і мікроелементами, що містяться у складі основного компонента. Крем бренда Chi надає волоссю шовковистість, гладкість, природний блиск і сяяння, незалежно від погоди. Засіб не обтяжує його і не створює ефект масної плівки.

Спосіб застосування: видавіть невелику кількість засобу на долоні, а потім нанесіть на чисте вологе волосся. За допомогою гребінця розподіліть його по всій довжині. Висушіть зручним для вас способом і за потреби скористайтеся прасочкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize