Всі категорії
Додати товар

Lador thermal protection spray термозахисний міст спрей для волосся з амінокислотами

370 грн
Опис

Термозахисний міст-спрей для волосся з амінокислотами Lador Thermal Protection Spray активно відновлює волосся, перешкоджає згубному впливу косметичних процедур, засобів для укладки та фена, підтримує здоровий стан волосся і надає йому блиск і шовковистість. Зберігає структуру волосся, не допускає пересушування і ламкості.

Засіб утворює невидиму захисну оболонку навколо волосини, яка захищає її від впливу гарячого повітря, перепадів температур та інших зовнішніх чинників, роблячи процедури укладання, завивки і випрямлення волосся безпечнішими. Ефективно відновлює і зміцнює пошкоджене волосся, робить його гладким і слухняним, знижує його електризованість.

Міст представлений у зручному форматі спрею, за допомогою якого засіб легко розподіляється по всій довжині волосся.

Підходить для всіх типів волосся.

У склад:
-Гідролізований колаген заповнює пошкоджені ділянки структури волосся, ущільнює його та розгладжує.
-Комплекс 20 амінокислот глибоко відновлюють структуру локона, вбудовуються в пошкоджені ділянки, зміцнюють і підтримують захисний шар. Роблять волосся більш стійким до зовнішніх подразників, надають гладкість і міцність.
-Протеїни пшениці та кукурудзи чинять зволожуючу і зміцнюючу дію, надають волоссю блиску, підвищують еластичність і щільність, запобігають процесам старіння.
-Кетон малини прискорює і стимулює ріст волосся, перешкоджає його випадінню.

Струсіть флакон і розпиліть на відстані 10 см на всю довжину волосся. Наносити на вологе волосся. Якщо використовуєте засіб безпосередньо перед процедурою випрямлення/завивки, то використовуйте засіб на сухому волоссі.

100мл

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?