Всі категорії
Додати товар

Kerastase fusio-dose concentre pixelist systeme fibrionic

350 грн
Опис

Kerastase Fusio-Dose Concentre Pixelist Systeme Fibrionic
Концентрат для захисту кольору волосся.

12 мл — 350 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Концентрат Concentre Pixelist ідеально підходить для фарбованого волосся. Формула збагачена комплексом Аміно-Блиск. Мікро-люмінесцентні активні інгредієнти та іонні полімери запобігають вимиванню кольору волосся. Після першого використання волосся набуває дзеркального блиску.

Концентрати Ви можете використовувати самостійно або створювати індивідуальні коктейлі, змішуючи бустер і концентрат.
Тепер змішуючи бустер із концентратом, Ви отримуєте 20 індивідуальних складів для досягнення конкретного результату. Завдяки можливості змішування, Ви задовольняєте будь-яку потребу Вашого волосся.
Ви отримуєте видимий і відчутний результат уже після першого застосування. Потужна дія всіх інгредієнтів миттєво трансформує фібру волосся, а також дає пролонговану дію.
Спосіб застосування: Застосовувати виключно з бустером Fusio-Dose. Відкрийте флакон.
Одягніть бустер на відкритий флакон, прокрутіть за годинниковою стрілкою, а потім — проти, так, щоб вміст бустера потрапив у флакон. Струсіть флакон, щоб його вміст став однорідним.

Змініть бустер на дозатор для флакона та розпиліть цілющу вологу на всій довжині волосся, пасмо за пасмом, на відстані 10 см.
Якщо немає дозатора, нанесіть засіб руками. М'яко помасажуйте шкіру голови, через 3-5 хвилин проемульгуйте засіб на волоссі, змийте та зробіть укладку.

Зніміть дозатор із порожнього флакона та ретельно промийте проточною водою.

Досить застосовувати засоби Kerastase Fusio-Dose 1-2 рази на місяць, користуватися м'яким шампунем, кондиціонером і 1-2 рази на тиждень — масками Kerastase для волосся вашого типу та досягнення бажаного ефекту.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?