Всі категорії
Додати товар

Kerastase fusio dose concentree densifique концентрат для об'єму тонкого волосся.

350 грн
Опис

Kerastase Fusio Dose Concentree Densifique.
Концентрат для об'єму тонкого волосся.

1 ампула 12 мл — 350 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Чарівний концентрат Densifique французького бренда Kerastase легко усуває наявні проблеми, ефективно живлячи та відновлюючи тонке волосся, повертаючи йому природну красу та життєву енергію, надаючи сліпучий блиск і розкішний об'єм.

Завдяки інноваційній формулі, що містить високоефективний «Агент об'єму» та похідну кальцію, засіб забезпечує інтенсивне зволоження та живлення волосяних цибулин, заповнюючи порожнечі всередині волосся й усуваючи пошкодження, сухість і ламкість. Професійно підібрані активні компоненти надають обсягу та зберігають ефект надовго. Засіб можна використовувати самостійно або змішувати з бустером для досягнення результату. Можливість змішування дає змогу отримати 20 спеціальних коктейлів.

Концентрат для об'єму волосся від Kerastase — універсальний косметичний засіб, який ідеально доглядає за нормальними та тонкими, позбавленими об'єму пасмами, даруючи їм здоровий і привабливий вигляд.

Спосіб застосування: застосовувати виключно з бустером Fusio-Dose. Відкрийте флакон. Одягніть бустер на відкритий флакон, прокрутіть за годинниковою стрілкою, а потім — проти, так, щоб вміст бустера потрапив у флакон. Струсіть флакон, щоб його вміст став однорідним. Змініть бустер на дозатор для флакона та розпиліть цілющу вологу на всій довжині волосся, пасмо за пасмом, на відстані 10 см. Якщо немає дозатора, нанесіть засіб руками. М'яко помасажуйте шкіру голови, через 3-5 хвилин проемульгуйте засіб на волоссі, змийте та зробіть укладку. Зніміть дозатор із порожнього флакона та ретельно промийте проточною водою.
Досить застосовувати засоби Kerastase Fusio-Dose 1-2 рази на місяць, користуватися м'яким шампунем, кондиціонером і 1-2 рази на тиждень — масками Kerastase для волосся вашого типу та досягнення бажаного ефекту.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?