Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся, що зміцнює для росту і проти випадання волосся.

185 грн
Опис

Маска для волосся, що зміцнює для росту і проти випадання волосся.

Маска ефективно бореться з випаданням волосся і дбайливо доглядає довжину. Її активні компоненти ущільнюють волосся, стимулюють його зростання і перешкоджають випаданню.

Активні компоненти:

Екстракт пивних дріжджів – один із них. Дивовижна дія речовини обумовлена ​​великою кількістю вітамінів, мінералів, білків та інших корисних елементів, що благотворно впливають на стан волосся.

Дія білка полягає у створенні захисного ефекту, завдяки якому локони стають менш сприйнятливими до негативного впливу факторів навколишнього середовища. Пасма стають міцнішими, покращується еластичність і пружність, стимулюється більш активне відновлення. Кондиціонуюча дія робить волосся більш слухняним і акуратним, набувають гладкості і шовковистості.

Олія гірчиці:

Гірчична олія є потужним природним стимулятором росту волосся. Воно посилює приплив крові до шкіри голови, регулює роботу сальних залоз (відмінно підходить для жирного волосся), допомагає при випаданні волосся, масло також насичує волосяні фолікули необхідними поживними компонентами та киснем, стимулює активність волосяних фолікулів і тим самим волосся починає швидко рости.

Містить висококонцентровані вітаміни груп A, C, E, а також Pro-Vitamin B-5 (д-пантеон), які доглядають за неслухняними, ламкими, пошкодженими пасмами. Завдяки вітамінам волосся також отримує надійний захист від УФ-випромінювання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл
Продавець
359987127
Brunner_beauty_
Супер-продавець
Тернопіль
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари