Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Комплекс вітамінів групи в thorne

880 грн
Опис

В наявності:
💙Комплекс вітаміну В 60 капсул
✔️Без глютену
✔️Дієтична добавка
✔️Жіноче здоров’я
✔️Базовий продукт
✔️Продукт має сертифікат NSF

💙Оптимальний баланс вітамінів групи В й вітаміну B6 для здоров’я мозку та нервів, а також полегшення дискомфорту під час ПМС.

💙Комплекс вітамінів групи B № 6 містить незамінні вітаміни групи В. Додатковий вміст вітаміну B6 важливий для синтезу нейромедіаторів, що, зі свого боку, важливо для боротьби зі стресом і підтримки настрою. Він також допомагає врегулювати утримання рідини.

💙Комплекс вітамінів групи В № 6 має сертифікат NSF Sport®. Більшість вітамінів групи B (крім вітаміну B12) не зберігається в організмі. Відповідно, їх необхідно щодня отримувати з їжі для підтримки міцного здоров’я. Комплекс вітамінів B № 6 від Thorne містить оптимально збалансовану кількість вітамінів групи В й додатковий вітамін B6. Комплекс вітамінів групи В № 6 містить тіамін (вітамін В1), рибофлавін і рибофлавін 5'-фосфат (вітамін В2), нікотинамід (вітамін В3), пантотенову кислоту (вітамін В5), піридоксин і піридоксаль 5'-фосфат (вітамін B6), метилкобаламін (вітамін В12), метилфолат (5-MTHF) і біотин. Незважаючи на те, що кожен вітамін групи В хімічно відрізняється один від одного, вони доповнюють один одного в різних біохімічних функціях у всьому організмі — від вироблення клітинної енергії до утворення еритроцитів і підтримки нервової системи. Комплекс вітамінів групи B № 6 містить піридоксин і активний пиридоксаль-5'-фосфат для підтримки роботи мозку за допомогою синтезу нейромедіаторів. Він також підтримує неврологічну функцію за допомогою формування мієлінової оболонки, що оточує нервові клітини. Крім того, вітамін B6 може допомогти полегшити симптоми затримки рідини й підтримувати хороший настрій під час ПМС.

💙Додаткове споживання активних форм вітамінів групи B надзвичайно важливо для всіх, особливо для людей, печінка яких не в змозі перетворити неактивні вітаміни групи B в їхні активні форми через порушення функції печінки, недостатність ферментів, розлади травлення або вікові зміни.
Ціна: 880 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olyaoliinyk2
olyaoliinyk2
Вінниця
19% виконаних замовлень
Була