Всі категорії
Додати товар

Гінкго білоба плюс дгк nutrilite™ (100 капсул)

1110 грн
Опис

Чи помічали ви, як складно нам інколи буває сфокусуватися на одній справі, довести її до кінця, не переключаючись на десятки інших задач, що потребують негайного вирішення? Синдром розсіяної уваги – типова ознака тих, хто живе в епоху надлишку інформації, не дозволяє собі вимкнути телефон і хоча б день відпочити від такого ритму життя. На жаль, напружений графік загрожує подальшими проблемами із пам’яттю та витривалістю організму. Спеціально для тих, хто зазнає постійних інтелектуальних навантажень та хоче підтримати свою пам’ять і працездатність, було розроблено дієтичну добавку Nutrilite™ Гінкго білоба плюс ДГК. Гінкго білоба належить до найстаріших рослин на планеті, цілющим властивостям якої присвячені цілі трактати. У медицині сполуки, отримані з листя гінкго, широко застосовують у лікуванні атеросклерозів і розсіяних склерозів, для покращення пам’яті та концентрації уваги. Окрім екстрактів гінкго білоба, до складу цієї дієтичної добавки входить ДГК (докозагексаєнова кислота) з жиру тунця, яка виконує головну роль у розвитку можливостей мозку. Тренувати пам’ять та увагу слід у будь-якому віці, а Nutrilite™ Гінкго білоба плюс ДГК стане важливою підтримкою на шляху до здорового способу життя.

Інформація про поживну цінність

Підходить для дорослих і дітей старших 12 років
Підходить для діабетиків
Не містить лактози

Властивості

Nutrilite™ Гінкго білоба плюс ДГК містить:

Екстракт гінкго білоба
ДГК (докозагексаєнова кислота) з жиру тунця
Готу-кола
Концентрат біофлавоноїдів цитрусових від Nutrilite™
Оливкова олія першого холодного віджиму

Науковці досліджували гінкго білоба через здатність рослини сприяти збереженню когнітивної функції на високому рівні. ДГК виконує корисну функцію підтримки гостроти розуму. Готу-кола – традиційна цілюща рослина, яка допомагає зміцнити і зарядити мозок енергією.

Спосіб вживання:

Дорослим по 1 капсулі на добу під час їжі.

Застереження

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем-дієтологом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари