Всі категорії
Додати товар

Олія льону загальнозміцнююча протисклеротична судина антиоксидант від холестерину для...

85 грн -12% 75 грн
Опис

Олія льону загальнозміцнююча, протисклеротична, судини, антиоксидант, від холестерину, для імунки, 200 мл у флак.
Виробник Дана, Україна.
Олія з насіння льону.
Властивості
Олія з насіння льону - нерафінована олія (Oleum lini), що виготовляється з насіння льону звичайного (Linum usitatissimum), віднесеного до списку лікарських рослин, а також застосовується в харчовій промисловості та народній медицині багатьох країн світу.

Найважливішими компонентами лляної олії є жирні кислоти: альфа-ліноленова кислота - 30% (Омега-3); лінолева кислота - 20% (Омега-6); олеїнова кислота – 10% (Омега-9); інші насичені жирні кислоти - 10%. Вміст насичених кислот 9-11%. Містить вітаміни А, E, мінеральні сполуки, каротиноїди та лігнани.
Біологічно активні сполуки лляної олії мають протисклеротичні, антиоксидантні, проносні, жовчогінні властивості, активізують утворення та виведення жовчі, сприяють виведенню холестерину, стимулюють катаболізм холестерину, нормалізують ліпідний обмін. Використовується при захворюваннях печінки, атеросклерозі, запорах, для нормалізації функціонування серцево-судинної та сечостатевої системи, підтримки імунної системи. Вважається, що систематичне вживання лляної олії зменшує ризик інсульту на 37%.

Лляна олія та препарати з насіння льону використовуються у профілактиці ракових захворювань.Вже давно визнано, що головне у боротьбі з цим бичем століття – профілактика, і, насамперед, нормалізація процесів метаболізму.

Речовини, що містяться в лляній олії, позитивно позначаються на стан шкіри, волосся. Також вони надають сприятливий вплив на жировий обмін на слизову оболонку шлунково-кишкового тракту, обволікаючи її тонким шаром, таким чином активізують швидкість просування вмісту кишечника, сприяючи загоєнню ерозій та виразок. І це далеко не весь перелік лікувальних властивостей олії льону.

Рекомендації щодо застосування
Як дієтична добавка до раціону харчування як додаткове джерело есенціальних поліненасичених жирних кислот, вітаміну Е та А, з метою нормалізації ліпідного обміну, зниження рівня холестерину в крові, покращення функціонального стану печінки, жовчовивідних шляхів, шлунково-кишкового тракту. Позитивно впливає на роботу серцево-судинної та сечовивідної системи. Має антиоксидантні, протисклеротичними, проносними, жовчогінними властивостями.

Спосіб застосування
Вживати дорослим по 1 чайній ложці двічі на день після їди протягом 2-3 місяців. Можна додавати до страв, які не проходять термічної обробки. За потреби курс вживання повторюють.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари