Всі категорії
Додати товар

Магне в6. doppelherz. magne b6 forte.

220 грн
Опис

Показання:

Препарат можна застосовувати під час інтенсивної розумової роботи та стресу, у стані виснаження та для підтримки роботи м’язів.
Магній і вітаміни B6 + B1:
• підвищують стійкість до стресів
• підтримують роботу нервової системи
• регулюють скорочувальну здатність м'язів

Властивості:

Забезпечення потрібної кількості магнію необхідно для правильного функціонування нервової системи, стійкості до нервових стресів і правильного скорочення м'язів. Це особливо важливо під час інтенсивної розумової праці та фізичних зусиль. Магній бере участь в у передачі нервових імпульсів, виробництві енергії в організмі та синтезі білків. Магній також впливає на підтримку електролітного балансу після інтенсивних фізичних навантажень (в результаті потовиділення) і мінералізацію кісток. Перевтома, стрес, інтенсивні фізичні та розумові навантаження, вживання стимуляторів (кава, алкоголь) підвищують потребу організму в магнії. У той же час, незбалансоване харчування, засноване на сильно обробленої їжі і низькомінералізованої воді, може не забезпечити потрібну дозу магнію. Щоб забезпечити достатнє надходження магнію, рекомендується вживати цільнозернові продукти (включаючи борошно та хліб), свіжі овочі та середньо- та високомінералізовану воду. Вітамін B6 підвищує засвоєння магнію. У той же час вітаміни B6 і B1 відіграють важливу роль у функціонуванні нервової системи та метаболізмі нервових клітин. Вітаміни В12 і фолієва кислота (вітамін В9) позитивно впливають на імунну систему організму. Одна таблетка препарату забезпечує до 400 мг іонів магнію. Препарат рекомендований як харчова добавка для підлітків і дорослих. Вітаміни В12 і фолієва кислота (вітамін В9) позитивно впливають на імунну систему організму. Одна таблетка препарату забезпечує до 400 мг іонів магнію. Препарат рекомендований як харчова добавка для підлітків і дорослих. Вітаміни В12 і фолієва кислота (вітамін В9) позитивно впливають на імунну систему організму. Одна таблетка препарату забезпечує до 400 мг іонів магнію. Препарат рекомендований як харчова добавка для підлітків і дорослих.

Інгредієнти:

магнію оксид (джерело магнію), піридоксину гідрохлорид (вітамін В6), тіаміну мононітрат (вітамін В1), ціанокобаламін (вітамін В12), фолієва кислота (вітамін В9) та інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза (наповнювач), зшита целюлозна камедь ( стабілізатор), діоксид кремнію (антизлежувач), порошкоподібна целюлоза (наповнювач), моно- та дигліцериди жирних кислот (стабілізатор), гідроксипропілметилцелюлоза (загусник), діоксид титану (барвник), стеарат кальцію (емульгатор), шелак (речовина). для поверхневого нанесення), мальтодекстрин, тальк (антизлежувач), оливкова олія, полісорбат 80 (емульгатор). Вага 1 таблетки: 1,03 г. 1 таблетка: 0,2 ккал / 0,8 кДж.
Інформація для діабетиків: не містить цукру.

Використання:

Зазвичай рекомендується приймати по половині таблетки в день після їди, запиваючи достатньою кількістю рідини. Не вживати на голодний шлунок. За потреби можна використовувати одну таблетку на день.

пакет:

30 таблеток

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари