Всі категорії
Додати товар

Сироп для покращення імунітету, ехінацея, фітосироп

169 грн
Опис

Зверніть увагу! Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на картку або повна післяплата на Поштою. Фітосироп - додаткове джерело вітамінів, полісахаридів, флавоноїдів та інших біологічно активних речовин. Рекомен-дованих для посилення імунітету і профілактики сезонних вірусних захворювань та грипу. Як загальнозміцнюючий засіб при гострих і хронічних інфекціях, для профілактики гіповітамінозу, при підвищених фізичних навантаженнях. Натуральні екстракти шипшини, калини, малини, журавлини, ехінацеї у комплексі з бурштиновою кислотою і таурином, взаємно посилюючи корисні властивості один одного, зміцнюють природні захисні сили організму, тонізують і надають сил для боротьби з інфекціями.

Екстракти шипшини, калини, малини, журавлини насичують організм вітамінами та іншими біологічно активними речовинами, зміцнюють імунітет, зменшують запалення, захищають від вірусів та бактерій, благотворно впливають на функціональний стан кровоносної та сечовидільної систем, сприяючи очищенню організму від токсинів.

Ехінацея пурпурна зміцнює імунітет, проявляє протимікробну і противірусну, антиоксидантну, протизапальну, протиалергічну дію. Бурштинова кислота підвищує імунітет і стійкість до вірусних інфекцій, показана при функціональних астенічних станах і для підвищення витривалості організму, потужний антиоксидант.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
allakuzm
allakuzm
Супер-продавець
Клевань
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари