Всі категорії
Додати товар

Вітамін d3, 125 мкг (5000 мо), 90 капсул, витамин д3 california gold nutrition оригинал

290 грн
Опис

вітамін D3, 125 мг (5000 МО), 90 капсул з риб’ячого желатину

оригінал!!! сша
термін 12.25
Опис

Вітамін D3, 125 мкг (5000 МО), від California Gold Nutrition
Вітамін D3 (холекальциферол) із ланоліну
Сприяє підтримці здоров’я кісток і зубів*
Сприяє нормальній роботі імунної системи*
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Вітамін D3 — це форма вітаміну D, якій надає перевагу організм, і вона може підтримувати багато аспектів здоров’я. Вітамін D3 від California Gold Nutrition містить цю бажану форму вітаміну D. За умови щоденного приймання ця добавка може сприяти підтримці здоров’я кісток та імунної системи*.

Переваги щоденного приймання вітаміну D
Вітамін D часто називають «сонячним вітаміном», оскільки він виробляється в шкірі під впливом сонячного світла. Це важливий вітамін для багатьох метаболічних процесів, які допомагають підтримувати організм. Вітамін D3 може допомогти регулювати засвоєння кальцію та фосфору, які необхідні для міцних і здорових кісток і зубів. Крім того, він може сприяти підтримці здорової роботи імунної системи*.

Вітамін D3 від California Gold Nutrition (5000 МО) — це високоефективна добавка з вітаміном D, яка містить холекальциферол із ланоліну в капсулах із риб’ячого желатину. Не містить глютену, ГМО та сої.

Рекомендації із застосування

Дорослим приймати одну капсулу щодня під час їжі. Не слід приймати більше однієї капсули в день, а також одночасно не приймати інші дієтичні добавки, що містять вітамін D.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marinegulya
marinegulya
Супер-продавець
Харків
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари