Всі категорії
Додати товар

Омега-3!

525 грн
Опис

❤️ Омега-3 Преміум і серце ❤️
Омега-3 Преміум - група поліненасичених жирних кислот, яка включає в себе DHA (докозагексаєнова) і ЕРА (які позначають, докозагексаєнову кислоту і ейкозапентаєнову (ейкозапентаєнова) і впливає на стан організму в цілому. Але головна роль жирних кислот в організмі - підтримка роботи серця. DHA І ЕРА- найбільш важливі типи Омега-3, саме вони входять до складу комплексу Омега-3 Преміум від Джерелія.
Вони підтримують кровоносні судини, можуть знижувати рівень тригліцеридів і кров'яний тиск, підвищувати рівень холестерину.
❤️Омега-3 Преміум і саморегуляція
Жирні кислоти входять до складу клітинних мембран і мають вирішальне значення для клітинного здоров'я організму. Крім того, ми використовуємо ЕРА для виробництва сигнальних молекул, які називаються ейкозаноїдами, які відіграють численні фізіологічні ролі і зменшують запалення в нашому тілі.
❤️ Омега-3 Преміум і зір ❤️
DHA - найважливіший структурний компонент сітківки очей, який становить її майже на 70%. Високий рівень DHA забезпечує функціонування зорового аналізатора і формування органів зору. Крім того, риб'ячий жир підвищує контрастну чутливість, яка відповідає за видимість при тьмяному світлі і в туман, а також захищає очі від сухості.
❤️ Омега-3 Преміум і мозок ❤️
DHA життєво важлива для розвитку і функціонування мозку в дитячому віці, а також для функціонування мозку у дорослих. Зниження рівня DHA в більш пізньому віці також пов'язано з порушенням функції мозку і початком хвороби Альцгеймера. Нові дані також показують, що добавки Омега-3, що рекомендуються при важкій депресії, насправді здатні зменшувати її симптоми навіть без застосування самих антидепресантів. Арт 09306

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize