Всі категорії
Додати товар

Смарт вібратор magic motion umi

1199 грн
Опис

Новий, привезений із Європи, вітринний екземпляр, використовувався для демонстрації товару. Перевірявся на включення та працездатність. Без оригінальної упаковки. При відсиланні пакую в коробку, яка підходить по розміру. ВІДПРАВКА ЗА МІЙ РАХУНОК.
Смарт вібратор Magic Motion Umi знає як принести жінці справжнє задоволення. Усередині нього вбудовано два моторчики, які забезпечують одночасно вагінальну та кліторальну стимуляцію. Управляти цим чудо пристроєм можна не лише кнопочкою на корпусі, але й дистанційно за допомогою смартфона та безкоштовної програми Whats Sense (доступна на PlayMarket та AppStore).
Вібратор Умі запрограмований 10 функціями вібрації, що регулюються вручну на іграшці. Для тих, хто воліє більшої різноманітності, необхідно встановити на смартфон додаток Whats Sense і синхронізувати його з девайсом. У ньому Ви зможете контролювати роботу пристрою з будь-якої точки земної кулі, створювати власні режими, управляти вібро в режимі онлайн, переписуватися в чаті та багато іншого.
Стимулятор захищений від бризок, що робить догляд за ним максимально простим, адже можна без проблем промити його під струменем води.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок
Стимуляція:
Кліторально-вагінальна
Довжина:
До 10 см
Продавець
siania1971
siania1971
Львів
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?

Підтвердіть свій вік

Вам вже виповнилося 18 років?

Ні, не виповнилося