Всі категорії
Додати товар

Дзеркальне втирання 4х кольорове для дизайну нігтів №6 з двома аплікаторами

88 грн
Опис

✅ Якщо Ви вперше замовляєте у нас, будь ласка, не полінуйтеся і перед замовленням почитайте розділ "Про мене". Там описані наші умови продажу та доставки.
-------------

4 кольори для чудового дзеркального манікюру!
Це справжня знахідка як для майстра нігтьового сервісу, так і любительок у цій сфері. З нею ваші нігтики будуть блискати настільки яскраво, що оточуючі не зможуть відвести від вас погляд.

Зверніть увагу (!) Відтінки кольорів на фотографіях можуть трохи відрізнятися від реальних залежно від налаштувань монітора (екрана телефону).

Для того, щоб надати своїм нігтикам хромований блиск за допомогою дзеркальної пудри, необхідно:
1) Дзеркальне втирання повинно наноситися на чорний лак (тоді колір буде темнішим) або на білий лак (тоді колір буде м'якшим).
2) Будь-який матеріал для декорування наноситься на липкий шар. Для цього застосовуємо липкий шар із кольорового лаку або розкриваємо поверхню топом та наносимо пігмент на топове покриття (попередньо висушивши поверхню).
3) За допомогою спеціального аплікатора масажними рухами зверху нігтьової пластини потрібно втирати пігмент. Наносите матеріал тонким шаром і натираєте до бажаного блиску.
4) Для того, щоб на покритті не утворилося зморшок, гель лак слід добре просушити, після чого починати працювати з втиранням.
5) Завершальним етапом є нанесення топа, якщо ніготь натуральний, то два шари, якщо штучний в один. Далі йде сушіння в лампі та зняття липкого шару.

-------
Комбінуйте, консолідуйте, об'єднуйте (кому як зручніше))) свої замовлення та заощаджуйте на доставці!
НАТИСНІТЬ НА ♥️, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ ОГОЛОШЕННЯ
Підписуйтесь на нас, щоб бути в курсі всіх новинок!
Дивіться всі наші оголошення та знайдете багато товару для манікюру та педикюру
https://shafa.ua/member/sunplus/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари