Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Стартовий набір для манікюру гель-лаком - з лампою, фрезером, 77 предметів.

1530 грн
Опис

У набір для нарощування та манікюру гель-лаком входити все що потрібно для майстра і навіть більше. Він ідеально підійде як для початківця майстра так і для домашнього манікюру. Буде в самий раз для дівчат які хочуть навчитися робити професійний манікюр, а так само для чоловіків бажаючих піднести оригінальний і приємний подарунок. У набір входити все необхідне для нанесення і зняття гель-лаку. Вся техніка і матеріали в наборі від перевірених українських постачальників. Вміст набору: 1 шт. - велика професійна світодіодна лампа SUN X 54 ВТ для сушіння гель-лаку, гелю або акрил-гелю, розміри 23/21 / 10см, працює від мережі 220 В 1 шт. - фрезер для манікюру Nail Drill від 0 до 20 тис.об / хв. 6 шт. - насадки для фрезера 3 шт. - гель-лак чорний, білий, 3-й на вибір з палітри + 1 гель-лак в подарунок (покриття тримається 2-4 тижню) 1 шт. - професійна база 15мл. 1 шт. - професійний топ 8мл. 1 шт. – професійний безкислотний праймер, ультрабонд 15мл. 100 ml - рідина для зняття гель-лаку 100 ml - рідина для пілінгу 100 ml - рідина для зняття знежирення і зняття липкості 1 шт. - професійний гель для нарощування 15мл. виробництво великобританія 1 шт. - кусачки універсальні 1 шт. - набір для манікюру в чохлі: ножиці, 2 шт. ножиці, пінцет, 2 шт. лопатки для кутикули, пилка 15 шт. - пензлики для манікюру 1 шт. - ванночка для манікюру 6 шт. - пилка 3 шт. - баф-шліфувальник 1 шт. - велика щіточка для очищення нігтів 10 шт. - кліпси (затискачі) для зняття гель-лаку 2 шт. - роздільники для пальців ніг 1 шт. масло для кутикули 1 шт. - клей для манікюру 4 шт. - апельсинові палички 20 шт. - форми для нарощування 100 шт. - безворсові серветки 3 шт. - стрічка для нейл-арту
1 шт. - смужки для французького манікюру
1 шт. - наклейки для нігтів
2 шт. - бульонки для нігтів сині, жовті кольори
1 шт. - ромашка
1 шт. - ПОДАРУНОК

Відправляю Новою Поштою післяплатою без передоплати.

Для замовлення напишіть номер телефону, місто, відділення НП, прізвище та ім'я.

Характеристики лампи:

УФ LED-лампа SUN X має 36 світодіодів. Сушка за допомогою світодіодної лампи становить пів хвилини, що допомагає значно заощадити час. Експерти відзначають, що вона взагалі не підсушує шкіру.
Вони випромінюють безпечні хвилі, за допомогою яких проводить сушка нігтів. Якісне обладнання з відмінними технічними і експлуатаційними характеристиками використовується для роботи професійними майстрами, в салонах.
Переваги лампи SUN X
- Висока потужність.
- Прилад рівномірно просушує гель-лак або лак.
- Покриття тримається протягом 3 тижнів завдяки якісному обладнанню, якщо дотримуватися необхідні правила його експлуатації.
- Для полімеризації не потрібно багато часу, що особливо важливо для використання в професійних умовах.
- Обладнання створен з якісніх міцних матеріалів, тому відрізняється стійкістю до зносу, витримує великі навантаження в процесі експлуатації, може постійно працювати протягом дня і при цьому не перегрівається. - Для зручного використання в конструкції передбачений таймер. Характеристики фрезера YFZ-05: Фрезер YFZ-05 mini - ідеальний вибір для домашнього використання. Він відмінно справляється з обробкою бічних валиків, птегірія і шкіри стоп. Чи впорається пристрій і з тонким покриттям (гель-лак або біогель). Портативний апарат для манікюру - це об'єднання єднаний в ручці мікромотор і блок управління. Така конструкція не дасть професійної потужності, але ідеально підходить для застосування в домашніх умовах. Неможливо уявити собі більш практичне і витривала обладн

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
beautynails
beautynails
Харків
Був