Всі категорії
Додати товар

Акрилова пудра ezflow для нарощування та зміцнення нігтів, 30 г.

139 грн
Опис

Акрилова пудра EzFlow для нарощування та зміцнення нігтів, 30 г.
В наявності рожева та прозора

Ціна 139 грн

Акрилова пудра EzFlow використовується в акриловому нарощуванні і підійде для зміцнення нігтьової пластини натурального нігтя.
Акрилова пудра не кристалізується за низької температури. Удосконалена технологія контролю кольору пудри дозволяє майстру завжди бути 100% впевненим у тому, що колір акрилу буде однаковим незалежно від консистенції пудра/мономер.
Акрилова пудра використовується для покриття натурального нігтя, а також для закріплення скульптурних дизайнів. Час твердіння: 35-45 секунд.

Існує два способи зміцнення нігтьової пластини за допомогою пудри:
1.Нанесіть на ніготь базу і відразу присипте пудрою. Просушіть у лампі. Зайву пудру слід струсити. За потреби можна повторити процедуру знову. Нанесіть шар бази, що вирівнює, і просушіть.
2.Змішайте основу з акриловою пудрою. Нанесіть суміш на ніготь та просушіть в УФ/LED лампі. Покрийте зверху основою і знову просушіть.

За допомогою акрилової пудри EzFlow можна створити гарний та легкий дизайн у стилі «В'язаний манікюр» або «Оксамитовий пісок». Для цього намалюйте щось гель-пастою, гель-фарбою або гель-лаком і зверху посипте пудрою. Просушіть малюнок і заберіть зайву пудру. Такий манікюр буде виглядати об'ємно та дуже привабливо!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
koltyana
koltyana
Одеса
34% виконаних замовлень
Була