Всі категорії
Додати товар

Зігріваючий лікувальний пояс із собачої вовни класичний

469 грн
Опис

Розмірна сітка на 4 фото.

Пояс зроблений з натурального матеріалу, який сприятливо впливає на організм. Даний виріб акумулює власне тепло тіла, яке виробляється в процесі обміну речовин при фізичних активностях і застосовує його для досягнення оздоровчого ефекту.

Пояси з собачої шерсті гіпоалергенні. Натуральний ворс і пух надають легкий масажний ефект, за рахунок чого забезпечується протизапальна дія. Застосування цього товару прискорює кровообіг і покращує живлення тканин. Регулярне носіння його також дозволяє активізувати м'язову діяльність і зняти набряки.

Волокно з собачої вовни є одним з популярних видів натуральної вовни, що використовується у виробництві лікувальних виробів. Семи міліметровий ворс у міру колючий, порівняно з овечою або верблюжою вовною, але за рахунок цього посилюється мікромасажний ефект та приплив крові до місця прилягання пояса. Виріб ефективно зігріває поперек, боки та живіт.

Пояс застосовується у лікувальних та профілактичних цілях. Він запобігає переохолодженню попереково-крижового відділу хребта та надійно захищає внутрішні органи від переохолодження. Перевагами також є повітропроникність даного матеріалу, тому використовувати пояс можна протягом цілого дня. Застібається на широку липучку, він зручний у використанні, за це так сподобався багатьом клієнтам.

Пояс із натурального собачого ворсу можна носити при:

розтягнення м'язів;
защемлення нервів;
запаленнях хребта;
остеохондрозі;
міжхребцевих грижах;
невритах;
камінні в нирках;
бронхіті;
міозит;
люмбаго;
невропатії;
захворюваннях сечостатевої системи (у чоловіків та жінок).
Дана модель має розмірний ряд: S, M, L, що дозволить вибрати відповідний розмір саме під Вас.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize