Всі категорії
Додати товар

Безконтактний інфрачервоний термометр

390 грн -21% 310 грн
Опис

Безконтактний інфрачервоний медичний термометр DT - 8826 для вимірювання температури тіла людини. Електронний інфрачервоний термометр (медичний інфрачервоний термометр) – це інноваційний прилад для вимірювання температури тіла людини БЕЗКОНТАКТНИМ способом. Його функціональні особливості настільки привабливі і корисні, що звичайний ртутний термометр безнадійно програє його безконтактного послідовнику. Переваги: Миттєвий результат. Електронний безконтактний термометр дозволяє отримати дані про температуру всього за пів-секунди. Бесконтактно. Нет необходимости непосредственного контакта с объектом.
Измеряйте температуру предметов. С помощью бесконтактного термометра можно легко и просто измерять температуру в помещении, проконтролировать подогрев детского питания для ребенка и температуру воды в его ванночке для купания.
Небольшие размеры и малый вес. Благодаря тому, что прибор питается от двух мини пальчиковых батареек ААА, он портативен и мобилен.
Прост в использовании. Простой и понятный интерфейс позволит пользоваться прибором как ребенку так и пожилому человеку.
Безпечний. Принцип роботи термометра заснований на обробці датчиком інфрачервоного випромінювання виходить від предмета вимірювання. Всередині нього немає ніякої ртуті, скла або небезпечного випромінювання, тому ви можете користуватися інфрачервоним термометром без побоювання. Можливості інфрачервоного безконтактного термометру: Вимірює температуру за двома шкалами на вибір: за шкалою Фаренгейта або за шкалою Цельсія. Можливість установки звукового сигналу при високих показниках температури. Пам'ять на 32 значення. Функція автоматичного збереження даних і автоматичного виключення. Функция выбора шкалы измерений, отображение значений на ЖК-дисплее в формате 0.1`C (0.1`F).
Два вида измерений на выбор: измерение температуры тела и температуры поверхности.
Диапазон измерений:
-температуры тела: 32 - 42.5°С / 89.6 - 108.0°F
-температуры поверхностей: 0 - 100°С / 32 - 212°F
Формат отображения данных на экране: 0.1`C(0.1`F).
Температура окружающей среды для использования прибора: 10-40`C(50-104`F).
Размеры: 150*75*40мм.
Вес: Брутто 400гр.,нетто 172гр.
Расстояние для измерений: 5-8см.
Время автоматического отключения: 7 секунд. Комплектація: Безконтактний інфрачервоний термометр. Інструкція. Працює від 2-х батарейок АА Залишилося всього 3шт

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olgatre
olgatre
Тернопіль
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари