Всі категорії
Додати товар

Nasomatto black afgano, 30 мл

1550 грн
Опис

Nasomatto Black Afgano, 30 мл
Парфуми
Країна ТМ: Нідерланди
Зроблено в: Італія
Стать: унісекс
Класифікація: нішева
Тип аромату: деревні, фужерні
Початкова нота: Зелені ноти, Конопля
Нота серця: Деревні ноти, Кава, Смола, Тютюн
Кінцева нота: Дерево агар, Ладан
Таємничий аромат Black Afgano від Nasomatto зачіпить найчутливіші струни вашої душі. Все, у чому висолодилися, стане очевидним. Ця парфумована вода безумовно створена для пристрасних людей, позаяк тваринний магнетизм так і виходить від неї. Black Afgano — універсальний для чоловіків і для жінок парфуми.

Спочатку аромат полонить нас тонкими нотами конопель. Потім у битву вступають міцна кава та терпкий тютюн, а базові ноти ладану й агару не залишають шансу на втечу. Таємничий і пристрасний схід укладений у цьому флаконі.

Якщо ви не боїтеся ловити чужі захоплені погляди, цей аромат створений для вас. У манкому темному шлейфі цього аромату можна потонути. Парфуми спокушають із першого вдиху, а нетривіальна форма флакона підкреслює його незвичайну суть.

TESTER — Тестер — це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару для реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що жодних відмінностей (якість аромату, стійкість тощо) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються для реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються в так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, чудовій від тієї, у якій випускаються флакони для продажу) і часто не комплектуються кришкою. Від цього й більш низька ціна тестерів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
41% виконаних замовлень
Була

Схожі товари