Всі категорії
Додати товар

Creed viking cologne, пробник 2мл

199 грн
Опис

Одеколон Viking Cologne бренду Creed - деревно-фужерна історія, що прославляє сильного, сміливого та палкого сучасного чоловіка. У звучанні гармонійно зливаються освіжаючі цитрусові акорди з квітковими відтінками. Саме Viking та зображення на флаконі символізують плавання та незаперечну завзятість, завдяки якій можливий успіх у всьому. Сила та дух моряків ІХ століття, що витворили неймовірні кораблі, допомогли їм завойовувати нові землі. Натхненням для створення парфуму стала Ісландія – країна вогню та льоду, вулканів та льодовиків. Практичний формат пробника чудово підходить для знайомства з ароматом.

Ольфакторна піраміда одеколону Creed Viking Cologne:

Верхні ноти відкривають звучання композиції іскристою комбінацією рожевого перцю, перцевої м'яти, бергамоту, лимона, абсенту та апельсину.

Ноти «серця» наповнені квітковим букетом з лаванди, болгарської троянди та жасмину в обрамленні пудрових інтонацій кореня ірису та пікантної прянощі гвоздики та ямайського перцю.

Базові ноти завершують чоловічий шедевр трав'яно-димними відтінками гаїтянського ветивера, деревними мотивами кедра, чаклунською грою білого мускусу та бобів тонка.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize