Всі категорії
Додати товар

Нermes eau des merveilles.( мервайлс) 100 мл

1550 грн
Опис

Нерmes eau des merveilles.(хермес мервайлс) 100 мл.
Нові тестер.

Стать: для жінок
Тип аромату: деревні, орієнтальні
Початкова нота: апельсин, Лимон
Нота серця: Амбра, Червоний перець, Перець, Фіалка
Кінцева нота: Ветивер, Дубовий мох, Ель, Кедр
Наче за допомогою чарівної палички туалетна вода переносить нас у дивовижний світ Hermes — світ розкішних тканин, шовку, дубленої шкіри, кришталевих намистин. Не менш красива, ніж він, чудова туалетна вода Hermes Eau des Merveilles. Шикарний аромат пропонує зробити уявну подорож. Це сучасна казка, яка зачаровує й вабить.

Це теплий, жіночний, привабливий аромат для прекрасної дами. Розкішна композиція складається з ветиверу, дуба, кедра, цитрусових та амбри. Флакон схожа на зірку, що потрапила з неба, чудову та яскраву. Hermes Eau des Merveilles — це пропозиція від кутюр, але за доступними цінами.

TESTER — Тестер — це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару для реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що жодних відмінностей (якість аромату, стійкість тощо) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються для реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їх оформлення: вони пропонуються в так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, чудовій від тієї, у якій випускаються флакони для продажу) і часто не комплектуються кришкою. Від цього й більш низька ціна тестерів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
41% виконаних замовлень
Була

Схожі товари