Всі категорії
Додати товар

Paco rabanne fame парфумована вода 80 мл

1750 грн -6% 1659 грн
Опис

Paco Rabanne Fame Парфумована вода 80 мл
Нові. Новинка 2022 року!
Відкрийте для себе Fame, новий жіночий аромат від Paco Rabanne, що передає чарівний дух Парижа. Fame — присвячене новій ері жіночності. Грайливий, чуттєвий... Fame — квінтесенція авангардної розкоші, втіленої в ароматі чистого жасмину, соковитого манго та чудово чуттєвого вершкового ладану.

За словами бренд-директора Paco Rabanne Вінсента Тілоя, флакон Fame, виготовлений із блискучого пластику срібного та золотого кольору, має передавати гламурну атмосферу 60-х років і «залучати молоде покоління».

У дизайні флакона зафіксовані легендарне кольчужне плаття та чоботи, розроблені для бренда креативним директором Жюльєном Доссеної, а також сережки та браслет із популярних аксесуарів бренда. Сонцезахисні окуляри Fame були натхненні окулярами Одрі Хепберн.

Аромат Fame на 90 відсотків складається з веганських натуральних компонентів і вироблений у Франції. Paco Rabanne хотіли створити нову шипрову композицію, використовуючи три ключові ноти — ладан, ваніль і сандалове дерево. Іншими інгредієнтами стали натуральний жасмин і акорд манго.

Жасмин для аромату виробляється у французькому Грасі. Олібанум видобувається в улюбленій країні. Сандалове дерево так само видобуте екологічно чистим способом в Австралії, а соціально відповідальна ваніль — на Мадагаскарі. Манговий акорд вперше повністю створений із натуральних компонентів.

"Це найбільш екологічний аромат, який ми коли-небудь створювали", — стверджує Ромен Соттовіа, головний маркетинг-менеджер Paco Rabanne.
Країна ТМ: Іспанія
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревні, мускусні, квіткові
Початкова нота: Бергамот, Манго
Нота серця: Жасмин, Олібанум
Кінцева нота: Ваніль, Сандал

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natalip
natalip
Амвросіївка
41% виконаних замовлень
Була

Схожі товари