Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода eclat mademoiselle екла мадемуазель оріфлейм 50 мл код 32871

499 грн
Опис

Туалетна вода Eclat Mademoiselle Екла Мадемуазель Оріфлейм
50 мл
код 32871

Париж - місто мрійників і закоханих, знамените не тільки завдяки Ейфелевій вежі, але і романтичним духом, що витає серед його вуличок, що проникає в кожне серце, що шукає любові та прихильності. Аромат туалетної води Eclat Mademoiselle для жінок втілила настрій Парижа, сплітаючись разом у дивовижну, красиву парфумерну композицію.
Ця туалетна вода від Оріфлейм фруктово-квіткового напрямку з легким відтінком зелені. Основними нотами є апетитне солодке яблуко, тонкий аромат білого гібіскусу та темпераментний мускус. Яблучні нотки надають аромату неймовірну жіночність і зворушливість, вони навівають думки про хрустких, налитих соком фруктів, що висять у заміському саду. Його аромат, наче з дитинства, утихомирює своїм спокоєм і гармонією. Білий гібіскус – такий жіночний, ніжний, солодкуватий, як і яблучко, але з легкою кислинкою, огортає своїм мелодійним, чарівним звучанням. Темперамент задає ароматом мускусу, який звучить у шлейфі композиції. Звучаючи в гармонії, усі нотки цієї туалетної води утворюють чудовий фруктово-квітковий букет.

Аромат Призначений для повітряної, ніжної та витонченої дівчини, зворушливої, немов крихкої квітки. Цей аромат точно підкреслює її променистість і чарівність.

Компактні парфуми, які можна помістити в долоню та завжди мати із собою.

Кубічна форма флакона, зроблена зі скла, є приємною на дотик.

Туалетна вода легко відкривається.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл

Схожі товари