Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Туалетна вода oriflame eclat lui / eclat mademoiselle

450 грн
Опис

В слюді, новенькі, ідеальний стан

Бездоганний стиль йде в ногу з простотою й елегантністю. Парфуми Eclat Lui бренда Oriflame ' підкреслять ваші достоїнства. У них поєдналися досконалість класики і динамічний пульс сучасності. Підкресліть свій образ шлейфом упевненості і самодостатності.

Інтригуючий початок відкривається цитрусовою свіжістю грейпфрута з характерною йому витонченою гіркуватістю. У серці аромату цвіте чарівлива лаванда, що обволікає своїми ніжними, пряними і холодними відтінками. База парфумів характеризується багатогранним і благородним звучанням кордовської шкіри. Співзвуччя всіх нот створює ', інтелігентний шарм справжнього чоловіка, особу якого хочеться пізнавати, досліджувати і розкривати.
_

Свято весни, квінтесенція жіночності, перфоманс цвітіння – саме такі асоціації виникають під час знайомства з дивовижною туалетною водою Oriflame Eclat Mademoiselle від популярного шведського бренда Oriflame. Флакон, що нагадує легку крижинку ніжно-бузкового кольору, передує знайомство з чарами фруктово-квіткової феєрії.

Витончена композиція починає звучати акордом із нот ' освіжальної білої фрезії, стиглої груші та соковитого зеленого яблука. Серце розкривається глибокими переливами насиченого квітково-водного гібіскусу, таємничого жасмину та троянди. На завершення пудровою вуаллю огортає багатогранний шлейф із благородної амбри, чуттєвого мускусу та томного солодкуватого палісандра. У теплу пору року аромат супроводжуватиме підкресленою вишуканістю, а у зимоий день занурить у солодкі мрії про ' весняні дні.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
75 мл