Всі категорії
Додати товар

Набір для шугарингу madam saharina паста тверда 400 г, тальк, шпателі

245 грн
Опис

Цукрова паста для шугарингу Madam Saharina – це 100% натуральна і безпечна паста, до складу якої входить цукор, вода та відсутні будь-які барвники і хімічні добавки.
Набір для шугарингу Madam Saharina – мінімальний базовий набір для проведення процедури шугарингу в домашніх умовах.
✅ У набір входить:
✔ Цукрова паста для шугарингу Madam Saharina тверда 400 г
✔ Тальк для депіляції і шугарингу Madam Saharina 50 г
✔ Шпателі дерев'яні широкі – 5 шт.

📌 Тверда паста підійде для роботи на невеликих ділянках, у "гарячих" зонах – у зоні бікіні та в пахвових западинах, а також на ногах і руках. Якщо у Вас жорстке волосся або робитимете депіляцію вперше вдома після бритви (волосся "забрите"), то краще вибрати тверду щільність пасти.
Тверду пасту можна пом'якшити шляхом міксування (змішування) з пастою м'якої щільності. Твердої пасти вистачить на більшу кількість процедур, оскільки вона дуже довго працює і стабільна. Чим щільніша паста, тим вона менше обволікає, але краще захоплює волосся.

Тверда паста рекомендується для людей з гарячими руками, для молодих майстрів або для домашнього використання, для жорсткого і грубого волосся, для роботи влітку в спекотних приміщеннях, для роботи мануальною технікою (руками) в приміщеннях з підвищеною вологістю.

Додавши тверду пасту до більш м'якої, можна ущільнити робочий шматочок залежно від особистих уподобань і потреб (особливості погоди, температура рук і приміщення).

Процедура депіляції (шугарингу) виконується при температурі тіла, близько 36°C, що виключає будь-яку можливість опіку або розширення судин.

Паста Madam Saharina дозволяє видаляти волосся довжиною від 1–2 мм, пушок, видаляються і короткі волоски, які ще називають «прядив’яними», а також вросле волосся.

✅ Як підготувати пасту до роботи
Перед роботою даний тип пасти потребує підігріву. Тверду пасту рекомендується нагріти до 40 °C. Нагрівати можна будь-яким способом: у воскоплаві, і мікрохвильовці, на паровій бані, на батареї, на сонці. Важливо! При нагріванні кришка баночки повинна бути щільно закрита.
У спекотну пору року також можливий варіант розігріву пасти в руках безпосередньо перед початком роботи.
Довжина волосся повинна бути не більше 1 см. Чим довше волосся, тим болючіше буде процедура депіляції. Оптимальна довжина волосся для комфортної роботи (для новачків) становить 5 - 7 мм.

✅ Як робити депіляцію цукровою пастою в домашніх умовах
Найголовніше, що потрібно для процедури шугарингу – це безпосередньо сама паста і правильність виконання процедури депіляції. Наносити пасту потрібно ПРОТИ РОСТУ волосся, потім різко видалити разом з волоссям у напрямку їх росту.
Напрямок росту волосся можна подивитися на інтерактивних ілюстраціях для потрібної Вам зони тіла.

📌 Що ще може знадобиться?
✔ Насамперед, шпатель – потрібен щонайменше, щоб дістати пасту з баночки (голою рукою пасту не діставати з баночки!). Також шпатель можна використовувати для шпательної техніки роботи з пастою, що дасть змогу працювати на всіх зонах тіла навіть найм'якшою пастою і не боятися залипання. Шпателі є дерев'яні та металеві.
✔ Перед нанесенням пасти обробити потрібну ділянку шкіри антисептиком (можна використовувати звичайний розчин хлоргексидину або спеціальний дезінфекційний засіб).
✔ Як підготувати шкіру до депіляції. Шкіра має бути чистою і сухою. Для кращого ефекту видалення волосся шкіру рекомендується знежирити. Для цього можна використовувати лосьйон до депіляції Madam Saharina, який допоможе очистити шкіру перед депіляцією.
✔ Для зменшення подразнення і неприємних відчуттів перед нанесенням пасти на попередньо очищену і знежирену шкіру можна нанести тальк Madam Saharina.
✔ Відразу після депіляції шкірі рекомендується легкий заспокійливий догляд – для цього є лосьйон-масло або гелі Madam Saharina, компоненти яких дають потрібні шкірі зволожувальний і заспокійливий ефекти. Можна самостійно підібрати засіб бажаної консистенції для догляду за тілом після депіляції.
✔ Якщо Ви не хочете працювати руками (мануальна техніка), то можна скористатися бандажною технікою роботи з пастою. Тоді вам додатково знадобляться бандажні смужки.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • 300мл
Класифікація:
Мас маркет
Об'єм:
300 мл
Тип шкіри:
Всі типи